Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Airbnb laat gasten binnen in Purple Rain-huis

Voor de allereerste keer krijgen Prince fans de unieke kans om de wereld van het populaire nummer Purple Rain te ervaren. Een nieuw samengestelde ervaring van Airbnb biedt nu toegang tot de kunst, muziek en persoonlijke items die de iconische film en het leven van Prince definieerden.

Het Purple Rain huis, gelegen in Prince' geboortestad Minneapolis, is omgetoverd tot een levend eerbetoon aan zowel de film als aan Prince zelf. Het bevat authentieke elementen uit zijn persoonlijke collectie, onuitgebrachte nummers en herinneringen uit zijn leven, waardoor een meeslepend eerbetoon aan het geliefde personage The Kid ontstaat.

In samenwerking met Paisley Park Enterprises en Warner Bros. Discovery Global Consumer Products is deze speciale ervaring beschikbaar voor 25 overnachtingen via Airbnb. Elk verblijf kost $7 per persoon - een eerbetoon aan het favoriete nummer van Prince - en vindt plaats tussen 26 oktober en 14 december 2024 en biedt plaats aan maximaal vier gasten per nacht.

Gasten stappen in de wereld van The Kid, te beginnen met de woonkamer, versierd met paars fluwelen behang en een vintage jaren '80 stereo-installatie, voorgeladen met nummers die het personage inspireerden.

Bezoekers kunnen ontspannen in een spa met een When Doves Cry-thema, compleet met een claw foot tub, glas-in-loodramen en pluche paarse badjassen. De badkamer bevat ook luxe elementen zoals een kalmerend gezichtsmasker en lavendelbadbommen om de ervaring te verbeteren.

De legendarische garderobe van Prince wordt tentoongesteld in een speciale kast, waar een aantal van zijn beroemdste outfits te zien zijn. Hoewel deze items alleen te bezichtigen zijn, worden gasten uitgenodigd om op de jaren '80 geïnspireerde outfits aan te trekken, compleet met accessoires en make-up.

Muziekliefhebbers kunnen naar de Muse Lounge gaan, waar ze instrumenten en instructies vinden om Purple Rain mee te spelen. Het huis heeft ook een geheime kamer met schatten voor degenen die hem kunnen ontdekken. Binnenin vinden fans een namaak vinylalbum met zeven aanwijzingen die naar verrassingen leiden. Gasten eindigen hun avond in de slaapkamer van The Kid, ontworpen om de look van de film te weerspiegelen.

Meer informatie:
Airbnb
www.airbnb.com

Publicatiedatum: