Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

vt wonen&design beurs is van start gegaan

Vandaag is de start van de jaarlijkse vt wonen&design beurs in Vijfhuizen. Gedurende zes dagen kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld van wooninspiratie, interieuradvies en de nieuwste designtrends. Van 1 tot en met 6 oktober 2024 is de beurs dé plek om je te laten informeren over alles wat met wonen en verbouwen te maken heeft. Het evenement vindt plaats in de Expo Greater Amsterdam en is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, met een avondopening tot 22.00 uur op donderdag.

De vt wonen&design beurs is al meer dan 30 jaar een begrip voor liefhebbers van interieur, styling en verbouwen. Dit jaar staat de beurs wederom bol van de activiteiten en inspiratie. Op de beursvloer zijn de nieuwste producten en collecties van grote woonmerken te bewonderen, en er zijn talloze workshops en adviesgesprekken met interieurstylisten. Of je nu bezig bent met een verbouwing, op zoek bent naar een nieuwe inrichting of simpelweg wilt genieten van de mooiste wooninspiratie, de beurs biedt voor ieder wat wils.



Must-sees tijdens de beurs
Om je bezoek aan de beurs zo interessant mogelijk te maken, heeft de organisatie enkele hoogtepunten op een rij gezet:

1. Maak kans op een paradijsvogelplant
Ter ere van het 60-jarig jubileum van vtwonen én de 30e editie van de beurs, worden er elk uur op de beursvloer paradijsvogelplanten (Strelitzia) uitgedeeld. Een beurscollega, herkenbaar aan haar witte jumpsuit met stempels van woonbladen, deelt enveloppen uit waarmee je kans maakt op deze prachtige planten. Wie wint, kan de plant aan het einde van de dag ophalen en direct mee naar huis nemen.

2. Ontmoet de Stijlmeesters van vtwonen en Stijlvol Wonen
Ben je benieuwd naar de nieuwste trends en stijlen op woongebied? Bezoek dan het Woonbladen Trendplein, waar de redacties van bekende woonbladen zoals vtwonen en Stijlvol Wonen je meenemen in hun wereld van interieurinspiratie. Hier kun je de nieuwste woonstijlen ontdekken en je laten verrassen door unieke woonconcepten.

3. Boek je eigen styling adviesgesprek
Heb je vragen over je eigen interieur of verbouwplannen? Op het Adviesplein kun je een 1:1 adviesgesprek boeken met een van de aanwezige interieurstylisten. Je kunt kiezen voor een Double Date van 40 minuten (€49,-) waarin je een uitgebreid advies krijgt, inclusief moodboard en materiaaladvies, of een Speed Date van 20 minuten (€29,-) voor snel advies over kleur en materiaalkeuze.

4. Nieuwe producten op een presenteerblaadje
De eerste dag van de beurs staat in het teken van de nieuwste producten en collecties. Veel woonbedrijven presenteren hun noviteiten, dus dit is de perfecte gelegenheid om als een van de eersten kennis te maken met de trends voor het komende jaar. Van meubels tot verlichting en accessoires, er is veel te ontdekken.

5. Loods 5 viert feest met een kleurrijke collectie
Ook Loods 5 is aanwezig op de beurs en viert hun 25-jarig bestaan. In hun stand kun je kennismaken met een speciale capsulecollectie van Enkel Art Studio. De collectie bevat kleurrijke en creatieve items zoals poefs, plaids, fauteuils en vloerkleden. Een bezoek aan de stand is een must voor iedereen die houdt van gedurfde kleuren en eigentijdse ontwerpen.

Meer informatie:
vt wonen&design beurs
www.woonbeurs.vtwonen.nl

Publicatiedatum: