Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te zien tijdens de B2B Interior Days

LABEL51 legt focus op modulaire zitmeubelen met veelzijdige voorraad

De B2B Interior Days bij meubelgroothandel LABEL51 zijn achter de rug. De bezoekers konden de nieuwste trends en collecties binnen de interieur- en meubelbranche bekijken en inkopen. In de showroom in Tiel werd het uitgebreide assortiment gepresenteerd, waarbij vooral de nieuwe collecties zitmeubelen veel aandacht kregen. Alles op voorraad en dus met een snelle levering.

Warme kleuren en natuurlijke materialen
Tijdens de B2B Interior Days lag de nadruk op zitmeubelen in lichte, warme kleuren, zoals zand en beige, die nog steeds populair blijven. Deze kleuren hebben een veilige en tijdloze uitstraling, geschikt voor zowel particuliere als commerciële ruimtes. Qua stoffen blijft bouclé populair, maar wordt er ook plaats gemaakt voor Elite. Een nieuwe, luxueuze stof die tijdens de huisshow werd geïntroduceerd.


Modulaire bank Valentino uitgevoerd in Naturel Elite.

Ook heeft het merk een tal aan eet- en salontafels getoond. Licht hout is nog steeds gewild, maar de vraag verschuift steeds meer naar warmere tinten zoals espresso en walnoot, vaak in combinatie met travertin, wat niet meer weg te denken is uit de huidige woontrends. Daarnaast introduceerde LABEL51 een nieuwe afwerking voor mangohout, genaamd "Nature Smooth". Deze gladde afwerking heeft een warme, bruine toon, in plaats van de gelige gloed die we kennen. Hierdoor krijgt deze houtsoort een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs.


Meubelserie Jule in Naturel Eiken.

Voorraad
Waar LABEL51 voorheen de focus voornamelijk legde op eetkamerstoelen, is het assortiment aan zitmeubelen nu uitgebreid met veel (modulaire)banken en fauteuils. De nieuwe relaxfauteuils en modulaire eetkamerbank zijn geliefde toevoegingen aan het assortiment. Ook hiervan is alles uit voorraad leverbaar. Ze merken dat de consument meestal toch het model koopt, hoe het in de winkel staat. Modulaire banken bieden klanten de mogelijkheid om een gepersonaliseerd model te kiezen, zonder dat hier een lange levertijd tegenover staat. Organische vormen blijven daarnaast een belangrijk kenmerk in de collectie. Bestseller Nesso is nu beschikbaar in de nieuwe Elite-stof en de indrukwekkende ronde vormen van de Florence stelen de show tijdens deze B2B Interior Days.


Organische bank Florence steelt de show.

Reacties van klanten en bezoekers
De reacties van bezoekers en klanten waren overweldigend positief. De nieuwe Elite-stof, met zijn luxe uitstraling en zachte gevoel, viel bij iedereen in de smaak en wordt op veel nieuwe items toegepast. Ook de nieuwe modellen werden zeer goed ontvangen. De combinatie van het trendy assortiment en de snelle levertijd van LABEL51 zorgde voor veel enthousiasme onder de bezoekers.

Meer informatie:
LABEL51
[email protected]
www.label51.nl