Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flink meer vakbezoekers tijdens de Najaarsvakdagen bij De Woonindustrie

Onlangs werden de Najaarsvakdagen bij De Woonindustrie gehouden. De Woonindustrie organiseert dit event twee keer per jaar. In februari zijn dit de Voorjaarsvakdagen en in september de Najaarsvakdagen. Dit zijn dé momenten waarop alle 300 merken en –makers hun nieuwste collectie showen en je je woonhart kunt ophalen aan inspiratie. Nu deelt de organisatie het resultaat van de afgelopen Najaarsvakdagen in Nieuwegein.

"De Najaarsvakdagen waren een groot succes, met 20% meer vakbezoekers dan vorig jaar", aldus De Woonindustrie. "Vooral de retailsector was sterk vertegenwoordigd, wat een ideale kans bood om nieuwe trends en collecties te tonen aan een breed, professioneel publiek. Deze groei bevestigt opnieuw dat De Woonindustrie dé plek is voor inspiratie en zakelijk netwerken in de interieurbranche."

Accessoire Boetiek
De nieuwe Accessoire Boetiek op de tweede etage trok veel aandacht met een verfijnde collectie interieuraccessoires. "De enthousiaste reacties van zowel bezoekers als exposanten bevestigen dat accessoires een belangrijke rol spelen in het creëren van een persoonlijk en stijlvol interieur. Ze vormen een mooie, inspirerende toevoeging op het bestaande aanbod van meubels, bedden en verlichting."

Vooruitblik naar de Voorjaarsvakdagen
Tijdens de Voorjaarsvakdagen in februari 2025 zet De Woonindustrie de Verlichtingsafdeling in de schijnwerpers met een inspirerende Lichtroute. Dit biedt een uitgelezen kans voor zowel exposanten als prospects om hun merk extra op te laten vallen. "Het succes van de Accessoire Boetiek heeft aangetoond dat gerichte aandacht voor een segment zorgt voor meer bezoekers en verhoogde interesse."



Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
+31 303 03 27 00
[email protected]
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: