Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familiebedrijf uit Oldenzaal sluit na 96 jaar de deuren door gebrek aan opvolging

Per 1 januari 2025 sluit een oud familiebedrijf uit Oldenzaal definitief zijn deuren. Na bijna een eeuw heeft het bedrijf besloten te stoppen. Ondanks verwoede pogingen om een opvolger te vinden, is er niemand gevonden die de fakkel van dit familiebedrijf wil overnemen.


Experience center van Keizers Tegels & Sanitair.

Keizers Tegels & Sanitair, dat begon als een kleinschalige leverancier van bouwmaterialen, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een speler met een luxe design experience center, gespecialiseerd in maatwerk badkamers en exclusieve tegels. Het experience center bood klanten een inspirerende omgeving met de nieuwste trends op het gebied van sanitair en interieur.

De laatste operationele dag van het bedrijf is op 20 december 2024. Tot die tijd blijft de showroom geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 13:00 en 16:30 uur. Daarnaast organiseert het bedrijf twee speciale uitverkoopdagen op zaterdag 26 oktober en 30 november, waarop klanten nog een laatste kans krijgen om producten met aanzienlijke kortingen aan te schaffen. Deze dagen zijn bedoeld om klanten en liefhebbers de mogelijkheid te geven nog één keer de hoogwaardige collecties en service te ervaren die het bedrijf zo bijzonder maakten.


Foto: Keizers Tegels & Sanitair.

Meer informatie:
Keizers Tegels & Sanitair
Nijverheidsstraat 58
7575 BK Oldenzaal
0541 – 20 00 04
[email protected]
www.keizerssanitair.nl

Publicatiedatum: