Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Forest Group introduceert EasyTouch afstandsbediening

Tijdens InCoDa heeft Forest Group met trots de EasyTouch® afstandsbediening gepresenteerd, de eerste in een nieuwe reeks geavanceerde afstandsbedieningen voor hun gemotoriseerde raambekledingsystemen.

Dit volledig vernieuwde model biedt de mogelijkheid om zes kanalen individueel te bedienen. Met een ontwerp dat eenvoud en elegantie combineert, ligt de slanke en ergonomische vorm comfortabel in de hand. Het gebruiksgemak is hierbij een belangrijk aandachtspunt. De afstandsbediening is uitgerust met fysieke knoppen in plaats van tiptoetsen, wat de bediening van de gordijnen intuïtiever en eenvoudiger maakt. Bovendien is de EasyTouch® compatibel met zowel nieuwe als bestaande Forest-systemen, waardoor het een veelzijdige toevoeging is voor elk interieur. Een praktische functie is dat ongebruikte kanalen eenvoudig gedeactiveerd kunnen worden, wat de gebruikservaring vergroot.

Blik op de toekomst
De EasyTouch® is een voorproefje van de nieuwe generatie afstandsbedieningen die de iconische Diamond Sense-afstandsbediening en draadloze wandschakelaar zal vervangen. Later dit jaar wordt een grotere en luxueuzere variant geïntroduceerd. Deze 15-kanaals afstandsbediening zal beschikken over een OLED-scherm waarmee de gebruiker diverse functies kan programmeren. Daarnaast komt er ook een stijlvolle wandschakelaar in dezelfde lijn.

De EasyTouch® afstandsbediening is beschikbaar in matte uitvoeringen in zowel wit als zwart. Voor extra gebruiksgemak wordt binnenkort een transparante muurhouder uitgebracht, die eenvoudig te installeren is, zodat de afstandsbediening altijd binnen handbereik blijft.

Meer informatie:
Forest Group
[email protected]
www.forestgroup.com

Publicatiedatum: