Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Qmusic-dj Marieke Elsinga zet haar Amsterdamse bovenwoning te koop voor €1.485.000

Marieke Elsinga, bekend als Qmusic-presentatrice, heeft haar dubbele bovenwoning in Amsterdam te koop gezet voor een vraagprijs van €1.485.000. Momenteel is ze op zwangerschapsverlof en besluit ze haar woning, die ze in 2021 voor €1.252.500 heeft gekocht, te verkopen. Met de verkoop op de vraagprijs kan ze een winst van €232.500 realiseren.


Foto's: Funda.

Woningdetails
De te koop staande woning is een gemeentelijk monument met een woonoppervlak van 156 vierkante meter en beschikt over zes kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

Indeling

  • Derde Verdieping: Hier bevindt zich het woongedeelte met een luxe open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasser, koffieapparaat en koelkast. De glazen pui over de volledige breedte van de woonkamer zorgt voor een overvloed aan licht en een loft-achtige sfeer met een plafondhoogte van 5,2 meter. Van de keuken is er directe toegang tot een riante dakterras.
  • Tweede Verdieping: De 'slaapverdieping' omvat vier slaapkamers, waarvan de master-bedroom aan de voorzijde is voorzien van een en-suite badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. De andere slaapkamers hebben toegang tot een zonnig balkon. Daarnaast zijn er een wasruimte, een apart toilet en een tweede badkamer aanwezig.
    De woning ligt op slechts 5 minuten fietsen van het Vondelpark, wat de locatie extra aantrekkelijk maakt. Marieke Elsinga en haar gezin zijn nu op zoek naar een nieuwe woning, bij voorkeur met een tuin waar haar kinderen kunnen spelen.

Bron: Bekende Buren

Publicatiedatum: