Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IXXI introduceert dubbelzijdige wanddecoratie: "Mensen willen steeds vaker interieur aanpassen"

IXXI, bekend om zijn gepatenteerde wanddecoratie, lanceert een nieuw product: de dubbelzijdige IXXI. Met deze primeur kunnen klanten nu kiezen voor twee verschillende ontwerpen op één IXXI, zodat ze letterlijk in een handomdraai van design kunnen wisselen. Dit unieke concept is een oplossing voor wie graag regelmatig van stijl wisselt, zonder meerdere kunstwerken aan te schaffen.



"De dubbelzijdige IXXI is voor ons een antwoord op de vraag van onze klanten naar meer creatieve mogelijkheden in hun interieur", zegt Thomas Beguin, co-CEO van IXXI. "We merken dat mensen steeds vaker hun interieur willen aanpassen aan het seizoen of een nieuwe sfeer in de kamer willen creëren. Met de dubbelzijdige IXXI kunnen onze klanten van stijl blijven wisselen en maken ze tegelijk een bewuste duurzame keuze. In plaats van oude wanddecoratie weggooien kunnen ze blijven spelen met onze IXXI's"



"Het creëren van de dubbelzijdige IXXI was door de uniekheid een uitdagend proces. We zijn wereldwijd het eerste bedrijf dat een dubbelzijdige modulaire wanddecoratie heeft ontwikkeld. Het hele team heeft met passie gewerkt aan deze innovatie, en we zijn ontzettend trots op het eindresultaat", vervolgt Thomas. "We willen mensen de vrijheid geven om hun huis steeds opnieuw vorm te geven, zonder concessies te doen."



Meer informatie:
IXXI
www.ixxi.com

Publicatiedatum: