Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Venrooij Wonen zet stappen: vanaf 13 oktober alles op gebied van woondecoratie

Per 13 oktober opent Van Venrooij Wonen zijn nieuwe winkel op de John F. Kennedystraat 89 in Heesch. De onderneming, geleid door Jeff van Venrooij en Maartje Ter Beek, biedt een breed scala aan woondecoratie, van vloeren en raamdecoratie tot traprenovatie.



Complete dienstverlening op het gebied van woondecoratie
Van Venrooij Wonen begon met een focus op vloeren, maar heeft het aanbod inmiddels uitgebreid naar een totaalconcept voor woninginrichting. Klanten kunnen hier terecht voor kwalitatief hoogwaardige vloeren zoals pvc, laminaat, marmoleum en tapijt. Ook voor traprenovatie kunnen klanten bij Van Venrooij Wonen terecht.

Naast vloeren biedt de winkel een uitgebreide selectie aan raamdecoratie. Van gordijnen en jaloezieën tot plissé gordijnen en rolgordijnen in diverse kleuren en stijlen. Deze producten zorgen niet alleen voor een sfeervolle uitstraling, maar bieden ook functionele voordelen zoals privacy en lichtregulatie.

Opening op 13 oktober
De winkel op de John F. Kennedystraat is bijna gereed voor de opening. Jeff en Maartje kijken uit naar de officiële start: "We hebben er enorm veel zin in", zeggen ze tegen het platform Mooi Bernheze. Geïnteresseerden zijn vanaf 13 oktober welkom om het assortiment te ontdekken.

Meer informatie:
Van Venrooij Wonen
John F. Kennedystraat 89
5384 GB Heesch
06-27895941
www.vanvenrooijwonen.nl

Publicatiedatum: