Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens vt wonen&design beurs

Beside Rugs viert vijfjarig jubileum met innovatieve collectie

Beside Rugs viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Wat begon als een klein avontuur is in vijf jaar uitgegroeid tot een bloeiend merk dat bekend staat om haar vloerkleden. "De afgelopen vijf jaar zijn we als merk continue in ontwikkeling geweest en is er hard gewerkt om een volwaardige collectie neer te zetten. Met een aantal schitterende toevoegingen maken we dit jaar de collectie nog completer", aldus Luuk Grandia van Beside Rugs.



vt wonen&design beurs
Van 1 tot en met 6 oktober 2024 is Beside Rugs te vinden op stand 4245 tijdens de VT Wonen & Design beurs in Vijfhuizen. Het merk presenteert de nieuwe collectie vloerkleden, ontworpen met oog voor eigentijdse trends. De collectie biedt een breed scala aan stijlen en kleuren, geschikt voor ieder interieur. "Beside Rugs nodigt iedereen van harte uit om langs te komen, de collectie van dichtbij te bekijken en je te laten inspireren."



Innovatieve vloerkleden

Tijdens de beurs introduceert Beside Rugs twee gloednieuwe vloerkleden. Het rond gevlochten vloerkleed Maze, gemaakt van 100% wol, is verkrijgbaar in drie natuurlijke tinten. "Wil je op korte termijn jouw interieur verrijken? Dan is er goed nieuws. Maze is uit voorraad leverbaar in twee standaardafmetingen: 200 en 250 cm rond", voegt Luuk toe.

Daarnaast wordt met Shepard een nieuw, hoogpolig vloerkleed voor het eerst gepresenteerd. Dit luxe kleed is eveneens gemaakt van 100% wol, beschikbaar in drie natuurtinten, en leverbaar in twee rechthoekige- en één ronde afmeting.



Frisse kleuren en trends
Naast deze nieuwe vloerkleden worden de populaire Spark en Velvet vloerkleden voorzien van frisse, nieuwe kleuren, met de nadruk op eigentijdse multicolour designs. Kleurrijke vloerkleden waarin meerdere kleuren harmonieus samenkomen, winnen steeds meer aan populariteit. "Met deze nieuwe ontwerpen wil Beside Rugs inspelen op deze trend en de collectie nog aantrekkelijker maken", zegt Luuk.

Als kers op de taart introduceert het merk organisch gevormde vloerkleden. Zes bestaande vloerkleden (Dubai, Havana, Spark, Sprinkle, Tweed en Vegas) zijn nu ook beschikbaar in vier nieuwe, organische vormen. "Deze varianten zijn verkrijgbaar in drie standaardafmetingen, naast de al bestaande ronde opties", aldus Luuk.



Het team van Beside Rugs kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen tijdens de vt wonen&design beurs op stand 4245.

Meer informatie:
Beside Rugs B.V.
Manege 9
6662 WC Elst
+31 (0) 24 684 49 66
[email protected]
www.beside-rugs.com