Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aqualex breidt uit naar de Duitse markt

Familiebedrijf Aqualex breidt zijn activiteiten uit naar Duitsland. Onder leiding van Adrian Langendorf introduceert het bedrijf zijn circulaire drinkwatertoestellen en designkranen voor gefilterd (bruis)water aan de Duitse consument. Topman Alexander Vanlerberghe ziet deze uitbreiding als een belangrijke stap in zijn ambitie om een leidende positie in Europa te veroveren. Aqualex heeft zich inmiddels bewezen als een toonaangevende producent van innovatieve drinkwatersystemen. Dat meldt Made-in West-Vlaanderen.



Na succesvolle vestigingen in Nederland en Frankrijk, richt Aqualex zich nu op de Duitse markt. Er lijkt een sterke interesse te zijn onder Duitse consumenten voor het aanbod van het bedrijf. Adrian Langendorf, die de uitbreiding in Duitsland aanstuurt, gelooft dat Aqualex's focus op innovatie en milieuverantwoordelijkheid perfect aansluit bij zijn persoonlijke waarden. Met zijn ruime ervaring in internationale bedrijfsuitbreiding, waaronder tien jaar bij Bindomatic als sales director en later managing director, is hij goed voorbereid om de West-Vlaamse KMO verder te helpen.

Bron: Made-in West-Vlaanderen

Meer informatie:
Aqualex
www.aqualex.eu

Publicatiedatum: