Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan Swinkels gaat geen uitdaging uit de weg

Johan Swinkels, de eigenaar van Swinkels Interieurbouw in Oeffelt, viert zijn tienjarig bestaan als zelfstandig ondernemer met een open dag en een nieuwe huisstijl. Swinkels, die in Rijkevoort woont, begon zijn avontuur na het afronden van zijn opleiding als allround meubelmaker en interieurbouwer. Na een bezoek aan de meubelmakerij van Ben Barten in Oeffelt, besloot hij de stap te zetten en op 1 november 2014 de onderneming over te nemen. Dat meldt het Brabants Dagblad (BD).



In het begin werkte Swinkels alleen en nam hij kleine opdrachten aan, zoals het maken van televisiemeubels en keukens. Al snel groeide zijn bedrijf en nu werkt hij met zeven medewerkers. Swinkels legt de nadruk op maatwerk, waarbij hij een breed scala aan producten aanbiedt, van keukens en kasten tot tafels en stoelen. Voor speciale disciplines werkt hij samen met lokale bedrijven, zoals Smits Natuursteen voor het leveren van granieten en marmeren bladen.

Vijf jaar geleden opende hij een showroom in de stal van een oude boerderij, waar hij klanten ontvangt en samen met hen hun droominterieur ontwerpt. Swinkels bedient een diverse klantenkring, waaronder particulieren, bedrijven, scholen en instellingen, voornamelijk in de regio Land van Cuijk.

Op zaterdag 5 oktober viert Swinkels zijn jubileum met een open dag.

Bron: BD

Meer informatie:
Swinkels Interieurbouw
Kruispunt 1A
5441 PB Oeffelt
+31 (0) 485 361 333
[email protected]
www.swinkels-interieurbouw.nl

Publicatiedatum: