Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo stijl je de nieuwe GROHE Cubeo-kraanlijn

Bij het inrichten van een badkamer kan het uitdagend zijn om van alle verschillende elementen een samenhangend geheel te maken, zeker bij een renovatie of met een beperkt budget. Alles moet niet alleen goed op elkaar aansluiten, maar ook duurzaam zijn in zowel kwaliteit als design. Of je nu kiest voor een moderne look met opvallende kleuren en strakke lijnen, of juist voor een klassieke stijl met zachte, ronde vormen, GROHE biedt de kraan die past bij jouw visie: de nieuwe GROHE Cubeo. Met zijn zachte, vierkante lijnen is deze kraan een veelzijdige aanvulling op diverse badkamerstijlen en -trends.

Naast zijn veelzijdige uitstraling is de GROHE Cubeo ontworpen voor een uitzonderlijk lange levensduur. De kraan is uitgerust met een GROHE SilkMove-cartridge, waarin twee schijven van ruimtevaartwaardig keramisch materiaal zijn verwerkt. Dankzij een speciaal smeermiddel op de oppervlakken van deze schijven is de kraan zelfs na jarenlang gebruik soepel te bedienen. De GROHE Cubeo is geschikt voor elk budget en combineert duurzaamheid met waterbesparende functies. Daarnaast is het uiterlijk van de kraan veelzijdig: het minimalistische en geometrische design past in elke badkamer en sluit daarnaast naadloos aan bij verschillende interieurtrends.



Cozy Coconut Milk
Voor een badkamer met een gezellige en uitnodigende sfeer kun je de GROHE Cubeo in Chroom combineren met de trendy kleur Coconut Milk. Deze zachte, lichte tint past goed bij andere kleuren, waardoor je een neutrale omgeving creëert of fellere tonen juist in balans brengt. In combinatie met natuurlijke materialen zoals eikenhout en het gebruik van planten, straalt de ruimte warmte uit en wordt het een perfect toevluchtsoord voor het hele gezin.

Daring Rubber
Voor een gedurfder statement is de GROHE Cubeo in matzwart een uitstekende keuze. Wanneer deze kraan wordt gecombineerd met tinten in de bruinachtige kleur Rubber, donker hout zoals walnoot en lichte tegels, ontstaat er een verfijnde sfeer met sterke contrasten. Voeg accessoires van jute of met opvallende patronen toe om deze oase compleet te maken.

Transcendent Pink
Voorkeur voor neutrale kleuren en een rustige omgeving? De GROHE Cubeo in Chroom past perfect bij lichte kleuren met een subtiele Transcendent Pink ondertoon. Zelfs in de XL-maat blijft de kraan in harmonie met de rest van de badkamer. Beige accessoires en elementen in gebleekt eikenhout complementeren deze rustige sfeer.



Functional Monument
Functionele badkamers hoeven niet saai te zijn. Met een paar slimme keuzes creëer je een eigentijdse look die elke badkamer naar een hoger niveau tilt, zonder over de top te gaan. Met de GROHE Cubeo in Mat Zwart maak je een stijlvol statement. De trendoppervlakte Monument—natuursteen in grijstinten—voor muren en vloeren kan worden gecombineerd met subtiele houtaccenten in getint eikenhout om bij te dragen aan een strakke, stijlvolle uitstraling.

Voor een harmonische badkamerlook die aansluit bij een van deze vier trends, biedt de GROHE Cubeo-lijn ook een bidetkraan, en zowel opbouw als inbouw douche- en badmengkranen. In combinatie met de GROHE Euro Ceramics-lijn of gebundeld met het GROHE Tempesta-douchesysteem, creëer je hiermee eenvoudig een harmonieuze en moderne badkamer.

Meer informatie:
GROHE
www.grohe.nl

Publicatiedatum: