Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fedustria presenteert Belgische bedrijven op EquipHotel 2024 in Parijs

Fedustria, de Belgische Meubel-, Hout- en Textielfederatie, zet haar missie voort om Belgische bedrijven internationaal op de kaart te zetten. Dit jaar organiseert Fedustria met twee groepsstanden op de prestigieuze beurs EquipHotel 2024 in Parijs, Porte de Versailles. Van 3 tot en met 7 november biedt deze beurs een uitgelezen kans voor bedrijven uit de hospitalitysector om hun internationale netwerk te versterken. U vindt de Belgische groepsstanden in Hal 7-2 op de standnummers H034 en J026.

EquipHotel is een internationale vakbeurs voor professionals in de hotel- en restaurantsector, met bijna 100.000 professionele bezoekers en meer dan 1.200 exposanten uit 144 landen. Deze vijfdaagse beurs is dé plek waar hoteliers, restaurateurs, inkopers, investeerders en andere experts samenkomen om de nieuwste trends te ontdekken en samenwerkingen aan te gaan. Het Belgische aanbod speelt daarbij een prominente rol met een focus op innovatie, design en kwaliteit.



De deelnemende bedrijven aan de groepsstanden zijn:

  • Revor
    Revor Group, met meer dan 50 jaar ervaring, staat synoniem voor duurzaam en ergonomisch slaapcomfort. Dit Belgisch familiebedrijf levert op maat gemaakte oplossingen voor prestigieuze hotels, resorts en luxe accommodaties wereldwijd. Hun expertise in matrassen, bedbodems en bedlinnen garandeert gasten een uitzonderlijke slaapervaring.
  • Jati & Kebon
    Sinds de jaren '90 produceert Jati & Kebon buitenmeubilair van hoge kwaliteit. Het bedrijf, gevestigd in België, beheert de volledige productie zelf. De combinatie van vakmanschap en duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat Jati & Kebon wereldwijd actief is, met producten die worden geëxporteerd naar meer dan dertig landen.
  • Serax
    Serax is een internationaal erkend Belgisch designmerk dat samenwerkt met vooraanstaande internationale ontwerpers. Het merk biedt een uitgebreide collectie van serviesgoed, meubels, verlichting en accessoires. Elk ontwerp combineert esthetiek en functionaliteit, met als doel alledaagse ruimtes te transformeren in unieke ervaringen. Serax werkt wereldwijd samen met topdesigners en onderscheidt zich door zijn innovatieve aanpak en tijdloze collecties.
  • Soho
    Soho is een specialist in buitenmeubilair met een passie voor het creëren van stijlvolle en functionele buitenruimtes. Het merk biedt een breed scala aan meubels die helpen om uw droomexterieur te realiseren. Soho's professionele team begeleidt klanten bij het vinden van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met een uitgebreide selectie aan materialen en ontwerpen, maakt Soho van iedere buitenruimte een oase van elegantie.
  • Lithoss - TAL
    Lithoss is een Belgisch merk dat excelleert in het ontwerpen en produceren van design lichtschakelaars en gerelateerde producten. Door volledige controle over het productieproces te behouden, garandeert Lithoss constante innovatie en een hoge kwaliteitsstandaard. Het merk bewijst dat zelfs een klein land als België kan uitblinken in nichemarkten door consistent te investeren in vakmanschap en technologie.
  • Dôme Deco
    Dôme Deco is een Belgisch interieurmerk dat bekend staat om zijn kosmopolitische interieurcollecties. Met producten die variëren van meubels en banken tot accessoires en verlichting, biedt Dôme Deco een totaalconcept dat een sterke identiteit uitstraalt. De collecties zijn ontworpen om ruimtes wereldwijd te transformeren en creëren een verfijnde, intieme en warme sfeer.
  • Meisterwerke
    Meisterwerke is een gespecialiseerd atelier in hoogwaardige Gobelin-weefkunst. Alle stukken worden in België met de hand geweven door een klein team van gepassioneerde ambachtslieden. Deze unieke textielkunst wordt niet alleen gewaardeerd om zijn esthetiek, maar biedt ook praktische functies, zoals geluidsabsorberende panelen. Meisterwerke werkt op maat voor hotels, restaurants en privéwoningen, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met moderne oplossingen.

Naast de groepsstanden van Fedustria zullen ook andere Belgische toonaangevende merken aanwezig zijn op EquipHotel 2024, waaronder Atelier Luxus, Castle Line, Dauby, Ethnicraft, Osta, PH Collection, Pomax, Vincent Sheppard en XL Boom. Samen onderstrepen zij de internationale reputatie van België als een land van hoogwaardige meubels, design en innovatie.

Bezoek ons op EquipHotel van 3 tot 7 november in Hal 7-2, standnummers H034 en J026, en ontdek het rijke aanbod van de Belgische meubel- en designsector.

Meer informatie:
Fedustria
www.fedustria.be

EquipHotel
www.equiphotel.com

Publicatiedatum: