Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ermelose sanitairwinkel valt om

In een recente uitspraak heeft de rechtbank in Zutphen de firma Douchezaak B.V. failliet verklaard. Mr. Erik Kuper is aangesteld als curator om de afwikkeling van het faillissement te begeleiden.

Douchezaak B.V. is een speler in de sanitairsector, met een focus op het aanbieden van badkamerproducten. Via hun website, Douchzaak.nl, biedt het bedrijf een breed scala aan artikelen aan, van douchecabines en badkamermeubelen tot kranen en tegels.



600 m² grote showroom
De showroom van Douchezaak in Ermelo, met een oppervlakte van 600 m², bood klanten de mogelijkheid om de nieuwste badkamertrends te verkennen en producten persoonlijk te ervaren. Merken zoals Bruynzeel, Riho, Geberit, Wiesbaden en Xenz waren prominent aanwezig.

"Wegens omstandigheden kunnen er momenteel geen nieuwe bestellingen geplaatst worden", valt te lezen op de website, die momenteel nog in de lucht is. Klanten die op zoek zijn naar sanitaire producten moeten nu alternatieven overwegen. Het is nog niet duidelijk hoe het proces van het faillissement zal verlopen en wat dit betekent voor de bestaande orders en klantenservice.

Meer informatie:
Douchezaak B.V.
Eendenparkweg 3
3852 LC Ermelo
www.douchezaak.nl

Publicatiedatum: