Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pinterest onthult interieurtrends voor herfst 2024

Pinterest presenteert zijn jaarlijkse trendrapport, waarin de belangrijkste interieurtrends voor de herfst van 2024 worden belicht. Dit seizoen staat volgens het platform in het teken van gezelligheid en nieuwe ervaringen, met een toenemende belangstelling voor groepsactiviteiten zoals boekenclubs en filmavonden.


Foto: Isabel Parra.

Belangrijkste Interieurtrends:

  • Harmonieus Japan: De populariteit van de term "zen house" is met 405% gestegen. De Japanse esthetiek, die zich richt op rust en minimalisme, komt sterk naar voren in interieurdesign, koken en mode. Inspiratie kan worden gehaald uit de serene ontwerpen van bijvoorbeeld Silvia Furmanovich.
  • Zen Badkamers: De zoekterm "zen badkamer" steeg met 200%. Deze badkamers kenmerken zich door strakke lijnen, natuurlijke materialen en een ontspannende sfeer, vergelijkbaar met die van een Japanse spa.
  • Dromerig Bloemeninterieur: Zoektermen zoals "floral room aesthetic" en "dreamy room" stegen respectievelijk met 370% en 255%. Dit seizoen combineren ontwerpers bloemmotieven met levendige kunstwerken om een uitnodigende ambiance te creĆ«ren.
  • Knusse Zonnige Kamers: De vraag naar "gezellige serres" is met maar liefst 930% toegenomen. Deze ruimtes bieden de mogelijkheid om volop van het licht te genieten, zelfs in de herfst, en zijn perfect om je in terug te trekken met een warm drankje.

Meer informatie:
Pinterest
www.nl.pinterest.com

Publicatiedatum: