Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel v/d Velde aan de slag als interior designer

Na ruim 13,5 jaar bij Arte International te hebben gewerkt, maakt Michel van der Velden de overstap naar een nieuwe functie. Per 14 oktober gaat hij aan de slag als interior designer bij Scylla AG. Tijdens zijn periode bij Arte deed Michel ervaring op en bouwde hij hechte relaties op binnen het bedrijf.



"Hierbij wil ik het hele team van Arte bedanken voor de fantastische tijd. Het is moeilijk om de Arte familie te verlaten, maar ik denk dat de gedachte dat ik veel met ze blijf samenwerken een beetje helpt", aldus Michel.

Bij Scylla AG zet Michel zijn carrière voort en zal hij zich richten op nieuwe interieurprojecten. Daarnaast hoopt hij meer tijd te kunnen besteden aan zijn persoonlijke project, MrMrliving. Voor hij deze nieuwe uitdaging aangaat, neemt hij eerst een welverdiende pauze om alles op een rijtje te zetten.

Scylla AG is een Zwitsers bedrijf dat zich richt op het aanbieden van luxe riviercruises in Europa. Het bedrijf exploiteert een vloot van moderne schepen die bekendstaan om hun comfortabele en stijlvolle interieurs. Naast de exploitatie van cruiseschepen, houdt Scylla AG zich ook bezig met de ontwikkeling en het interieurontwerp van hun schepen.

Bron: Michel van der velden

Publicatiedatum: