Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hästens en tennislegende lanceren een talentenprogramma

Hästens, meer dan 170 jaar geleden opgericht, staat bekend om zijn slaapervaringen en heeft als doel het dagelijkse leven van mensen te verrijken. Ter versterking van deze missie heeft het beddenmerk samengewerkt met atlete en ondernemer Maria Sharapova. Samen introduceren zij het talentenprogramma Sleep to Perform, dat zich richt op de ondersteuning van vijf veelbelovende talenten uit de sectoren culinaire kunst, mode, sport en beeldende kunst. Tijdens haar tenniscarrière heeft Sharapova ingezien dat optimale prestaties voortkomen uit het perfectioneren van elk detail. Met deze samenwerking met Hästens beoogt zij de volgende generatie talenten de beste slaapkwaliteit te bieden, zodat zij hun volledige potentieel kunnen realiseren.


Maria Sharapova. Foto door Jordan Anthony Magtoto.

Tennislegende
Maria Sharapova is een tenniskampioene van wereldformaat, met vijf Grand Slam-titels, een Olympische medaille en meer dan 30 WTA-overwinningen op haar naam. Haar succes op de tennisbaan vormde de basis voor een bloeiende zakelijke carrière; al tijdens haar sportieve hoogtijdagen begon ze samenwerkingen en investeringen in diverse bedrijven. Sinds haar afscheid van het professionele tennis in 2020 zet Sharapova haar meer dan 20 jaar ervaring en kennis in om anderen te helpen uitblinken en hun eigen topprestaties te bereiken. Als visionaire leider en gewaardeerde mentor wil ze, in samenwerking met Hästens, de volgende generatie leiders inspireren en begeleiden op hun weg naar succes.

Talenten uit verschillende sectoren
Hästens en Sharapova bundelen hun krachten om een zorgvuldig geselecteerde groep talenten uit verschillende sectoren te inspireren en te ondersteunen. Zij bieden hen de kans en middelen om elke dag het beste uit zichzelf te halen en zo hun toekomstig potentieel te vergroten. Het programma is gebaseerd op de overtuiging dat kwalitatieve slaap niet alleen het lichaam, maar ook de geest voedt, waardoor mensen hun dromen kunnen waarmaken. Maria is zich als trouwe klant van Hästens al jarenlang bewust van deze synergieën.



Het leveren van topprestaties
"Mijn liefde voor Hästens begon in 2004, toen ik mijn eerste prijzengeld gebruikte om een bed te kopen in hun winkel in Los Angeles. Het was een onvergetelijke ervaring. Ondanks de grote investering, slaap ik tot op de dag van vandaag nog steeds op dat bed. Dat zegt alles over mijn liefde voor Hästens, hun passie en rijke geschiedenis. Ik ben ook diep onder de indruk van het vakmanschap en de uitzonderlijke kwaliteit die in elk bed zit", aldus Maria Sharapova.

Ze vervolgt: "Slaap is cruciaal voor het leveren van topprestaties, ongeacht de sector of fase van je carrière. Mijn eerste grote aankoop na een gewonnen toernooi was een Hästens-matras, en hoewel het een forse uitgave was, bleek het een van de beste investeringen in mijn carrière. Nu ik mijn sportcarrière heb afgerond en anderen wil helpen om hun eigen topprestaties te leveren, is de samenwerking met Hästens een logische stap. We willen meer bewustzijn creëren over het belang van slaap voor succes, ongeacht in welke sector je actief bent."

Connectie Sharapova en Hästens
Jan Ryde, de vijfde generatie eigenaar en CEO van Hästens, en auteur van de internationale bestseller "When Business Is Love", ziet een sterke connectie tussen Sharapova en Hästens: "Bij Hästens streven we ernaar om het leven van mensen te verbeteren door de beste bedden en slaapproducten te bieden. De samenwerking met Maria Sharapova voor het Sleep to Perform-programma is een geweldige kans. Haar niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid en prestaties sluit naadloos aan bij onze waarden en visie. We kijken ernaar uit om deze getalenteerde individuen te ondersteunen en te laten zien hoe kwalitatieve slaap iemands volledige potentieel kan helpen realiseren."

Het Sleep to Perform-programma gaat dit najaar van start, waarbij Hästens producten en begeleiding biedt aan de geselecteerde talenten.

Meer informatie:
Hästens
www.hastens.com

Publicatiedatum: