Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf heeft o.a. een showroom in het ETC

Kobefab International in staat van faillissement: zo'n 120 medewerkers vrezen hun baan

De rechtbank 's-Hertogenbosch heeft de firma Kobefab International B.V. in staat van faillissement verklaard. Zo'n 120 medewerkers dreigen hun baan kwijt te raken. Dat is vandaag (woensdag 25 september) bekend gemaakt. Jeroen Tulfer is tot curator benoemd, hij gaat de schuldenlast van het bedrijf uit Valkenswaard onder de loep nemen. (Nog) niet bekend is of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Kobefab International B.V., opgericht in 1976 uit een droom van een Brabantse ondernemer, is een Nederlandse groothandel in meubel- en gordijnstoffen voor zowel de residentiële als de projectmarkt, met KOBE en Essente als merken. Het vertegenwoordigt KorosealInterior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.



Kobe is gevestigd in Valkenswaard en heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Kobe heeft verder een eigen Research & Development Afdeling. Een team van professionals dat de globale mode – en interieurtrends volgt in zowel de residentiële als projectmarkt. Het resultaat van hun bevindingen vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends en gewenste producten voor zijn klanten. Kobe's collecties bevatten naar eigen zeggen een mooie balans tussen praktische stoffen die passen in meerdere interieurstijlen en unieke 'statement pieces'. De look & feel, kleuren en innovatieve combinaties van garens en weeftechnieken spelen een centrale rol. Voor zover bekend is het alweer een jaar geleden dat er een nieuwe collectie verscheen, waarover Wonen360 in september 2023 berichtte.

Het bedrijf heeft ook nog een showroom in ETC Design Center Europe.

Meer informatie:
Kobefab International B.V.
De Vest 62
5555 XP Valkenswaard
www.kobe.eu