Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf heeft een showroom in De Woonindustrie

Rechtbank sluit HCM Meubelproducties B.V.

Recentelijk heeft de rechtbank Zutphen de firma HCM Meubelproducties B.V., die opereert onder verschillende merknamen zoals Tafelsenstoelen.nl, Karaat Design, Smile Furniture, Hcm-meubel.nl en Eikengrafkisten.nl, in staat van faillissement verklaard. Reinier Pijls is benoemd als curator om het proces rondom het faillissement te begeleiden.



HCM Meubelproducties, gevestigd in de plaats Zeeland, maakt al sinds jaar en dag meubelen voor zowel de woonbranche als projectinrichting. De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Brabant, waar duurzame materialen worden gebruikt. Al het verwerkte hout is FSC of PEFC gecertificeerd, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke productie. Het bedrijf richt zich op de Nederlandse, Belgische en Duitse markten en levert ook aan overzeese bestemmingen, met name in China en de Antillen. Tevens beschikt de onderneming over een showroom in De Woonindustrie in Nieuwegein.



HCM Meubelproducties biedt een breed scala aan eigentijdse en moderne meubelprogramma's, met een specialisatie in massief houten meubelen en maatwerkoplossingen. Onder de merknaam Tafelsenstoelen.nl beschikt het bedrijf over een compleet aanbod van tafels, stoelen en kasten. Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan producten, waaronder salontafels, eetkamertafels en barkrukken, en bovendien maatwerk laten produceren in de fabriek.
Met Karaat Design heeft HCM Meubelproducties een eigen meubellabel dat een collectie aanbiedt van tafels, banken en stoelen, allemaal vervaardigd met Nederlands vakmanschap.

Meer informatie:
HCM Meubelproducties B.V.
Hogeweg 1
5411 LP Zeeland
www.tafelsenstoelen.nl
www.karaat-design.nl