Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beroemde bank uit Friends verkocht voor €26.000

De oranje bank uit de wereldberoemde tv-serie Friends is onlangs geveild voor een indrukwekkende 26.000 euro. Dit meubelstuk, waar de hoofdpersonages vaak op zaten in het bekende café Central Perk, bleek veel meer waard dan vooraf gedacht. De verwachting was dat de bank slechts een paar duizend euro zou opleveren, maar fans van de serie dachten daar duidelijk anders over.


Foto: Dreamstime.

Naast de bank werden tijdens de veiling ook andere herkenbare items uit Friends verkocht, zoals een ladekast, een poef en kleding gedragen door de acteurs. De veiling werd georganiseerd om te markeren dat de serie dit jaar haar 30-jarig jubileum viert. Voor veel fans is het een kans om een stukje van de nostalgie mee naar huis te nemen, want Friends blijft ook decennia later een geliefde serie, zowel bij jongere generaties als bij degenen die de show vanaf het begin volgden.

De opbrengst van de veiling toont aan hoe populair en invloedrijk Friends nog steeds is, zelfs 30 jaar na de eerste aflevering.

Bron: Jeugd Journaal

Publicatiedatum: