Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Studio Sosef verwent nu ook Vlaardingen met nieuwe interieurmerken'

Studio Sosef, dat zich al decennialang bezighoudt met interieurinrichting, breidt uit met een tweede locatie in Vlaardingen. Vanaf komende vrijdag 27 september kunnen klanten terecht in winkelcentrum De Loper. Directeur Erik Sosef is enthousiast over deze uitbreiding, mede dankzij de aanbevelingen van zijn team, dat winkelcentrum De Loper goed kent en enthousiast is over de locatie. Dat vertelt hij tegen RODI.nl.


Het team van Studio Sosef, bestaand uit Alyssa, Marion, Laura, Jolanda, Petra, Renske, Sara en Marjon.

Filiaalmanager Jolanda Buitelaar en haar team van vier stylistes en een verkoopster zijn klaar voor de uitdaging. De winkel biedt een breed assortiment, waaronder behang van Arte, raamdecoratie van Toppoint en PVC-vloeren van Montinique, waardoor er voor ieder budget wel iets te vinden is.

Hoewel de vestiging in Vlaardingen zich meer richt op losse producten zoals vloeren en gordijnen, nodigt het team klanten uit om in de grotere showroom in Naaldwijk een volledig interieurplan samen te stellen.

Studio Sosef is ruim 80 jaar geleden begonnen als schildersbedrijf. In 1937 richtte Cor Sosef een schildersbedrijf op aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk. In 1999 namen de huidige eigenaren Erik en Antoinette Sosef het roer over van (schoon)vader Wim. In 2001 werd de samenwerking met Hans van der Knaap aangegaan en werd de naam omgetoverd tot Sosef-Knaap. Sosef-Knaap is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf voor complete interieurinrichting.

Meer informatie:
Studio Sosef
De Loper 23
3136 CM Vlaardingen
0174 630 112
[email protected]
www.sosef.nl

Publicatiedatum: