Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Viering 80 jaar Bogaerds Architecten

Zaterdag 21 september was een bijzondere dag in de geschiedenis van Bogaerds Architecten te Numansdorp. Samen met familie, collega's, oud-collega's en zakelijke relaties vierden ze het 80- jarig bestaan. De deuren van het architectenbureau, gevestigd in een voormalige appelbewaarloods omgebouwd tot een duurzame blikvanger met energielabel A+, stonden wagenwijd open voor de genodigden. Zij konden het kantoor bekijken welke recentelijk de laatste interne verbouwing heeft afgerond wat zich kenmerkt door een interieurontwerp met veel natuurlijke (groen)elementen, maatwerkmeubelen en lichtinval.



"Bogaerds weet op creatieve en unieke wijze duurzaamheid en design te combineren. Iedere dag wordt er vanuit deze passie gewerkt aan ontwerpopgaven: van woningbouw tot bedrijfsgebouwen, van zorggebouwen tot showrooms binnen en (ver) buiten de Hoeksche Waard. Het portfolio van het 80-jarige architectenbureau laat zien dat er veel ervaring is in het ontwerpen en realiseren van projecten in de agrologistiek. Nog steeds is dit een zeer belangrijk onderdeel van de huidige lopende en toekomstige projecten", aldus de architect.

Na een persoonlijk welkomstwoord door Gert Vollaard, architect en partner van het bureau, sprak wethouder Adriaan van der Wulp lovende woorden over de betekenis en duurzame ambities van het architectenbureau in de Hoeksche Waard en daarbuiten. Vervolgens ging Ad Bogaerds met de aanwezigen terug in de tijd en gaf een bloemlezing over de rijke geschiedenis van het bureau.



Chris van Stam, architect en partner van het bureau benadrukte het belang van een goed fundament, niet alleen voor gebouwen maar ook voor het voortbestaan van het architectenbureau. Om op dat fundament verder te kunnen bouwen was het een mooi moment om het nieuws te melden dat Rafael Krijgsman, de aandelen van Gert Vollaard per 1 oktober 2024 overneemt. Krijgsman is al ruim 20 jaar een vertrouwde kracht binnen het Hoeksche Waardse bureau als (interieur)architect en projectleider. Gert Vollaard treedt na 33 jaar terug uit het directieteam maar blijft verbonden aan het bureau.

Rafael Krijgsman dankte alle aanwezigen voor hun ruimhartige donatie voor het goede doel 'Stichting Halte Zomervilla' in Nieuw-Beijerland, waar collega René van den Brom zich al jaren voor inzet. De tussenstand staat op ruim 3200 euro.

Voor meer informatie:
Bogaerds architecten en ingenieurs
Rijksstraatweg 82
3281 LW Numansdorp
0186-651144
Rafael Krijgsman: [email protected]
www.bogaerds-architecten.nl

Publicatiedatum: