Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kindercollectie Ikea neem je mee op 'ontdekkingstocht door Zweedse bos'

Ikea lanceert de nieuwe kindercollectie Skogsduva, een serie producten die kinderen spelenderwijs meenemen op een ontdekkingstocht door het Zweedse bos. De collectie, die onder meer pluchen knuffeldieren, kussens en dekbedovertrekken omvat, is ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen tegelijkertijd meer te leren over de natuur. Elk product vertelt een verhaal over de dieren uit het bos en hun bijzondere eigenschappen. Zo heeft de lynx bijvoorbeeld natuurlijke 'sneeuwschoenen' en kan de egel de hele winter slapen.



De Skogsduva-collectie, die vanaf oktober verkrijgbaar is in de winkels en online, combineert educatie en spel met de alledaagse woonomgeving van kinderen. Ikea stelt zich ten doel om het dagelijks leven leuker en zinvoller te maken door middel van inspirerende en praktische producten.

Ieder jaar publiceert Ikea het 'Play Report', een onderzoek naar het belang van spel in het leven van kinderen. Uit het meest recente onderzoek onder 7.000 ouders en kinderen blijkt dat 90% van de kinderen gelukkiger is tijdens het spelen, en dat 95% van de ouders een sterke verbinding ziet tussen het geluk van hun kind en de frequentie van spel. De Skogsduva-collectie speelt in op deze inzichten en biedt producten die fantasie, educatie en spel integreren in het dagelijks leven van kinderen, met als uitgangspunt de rijke natuur van Zweden als bron van inspiratie.

Meer informatie:
Ikea
www.ikea.nl

Publicatiedatum: