Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Attractief op de vt wonen&design beurs

Dutch Originals slaat met Gispen Classics-collectie nieuwe richting in

Dutch Originals slaat met de Gispen Classics-collectie een nieuwe richting in. De collectie, die bekend staat om haar tijdloze design, wordt opnieuw vormgegeven om zich te concentreren op enkele van haar meest iconische stukken. "In lijn met deze herziening hebben we de Gispen Classics collectie compacter gemaakt. Om onze klanten een nog zorgvuldigere selectie van meesterwerken aan te bieden."

De vernieuwde focus binnen de Gispen Classics collectie ligt op iconische buisframeklassiekers zoals de fauteuils 412S, 405LA en 407, evenals de achterpootloze Gispen 101 en 201 stoelen. Deze ontwerpen belichamen de kernwaarden van Dutch Originals: uitmuntend vakmanschap, elegante eenvoud en tijdloze schoonheid.



Klassiek en iconisch design
Op de beursstand komt als eyecatcher een 'Instagram-waardige' kleuropstelling van de klassieke designs, om de veelzijdige mogelijkheden van de Gispen Classics te onderstrepen. Bezoekers kunnen kennismaken met duurzame stofferingen, diverse houtafwerkingen en de optie om het iconische buisframe niet alleen in chroom, maar ook in mat-zwart te kiezen. Deze opties maken het mogelijk om de tijdloze klassiekers te personaliseren en perfect af te stemmen op elk interieur.

Dutch Originals blijft hiermee trouw aan haar missie om designklassiekers te combineren met moderne behoeften. De vernieuwde focus binnen de Gispen Classics collectie stelt ons in staat om onze meest iconische ontwerpen naar voren te brengen en te vieren. Dit betekent niet alleen dat we ons erfgoed eren, maar ook dat we blijven innoveren en inspelen op de wensen van de consument.



Dutch Originals is te vinden op de vt wonen&design beurs op standnummer 4.115.

Meer informatie:
Dutch Originals
3e Industrieweg 5
4147 CV Asperen
+31(0)345 612 100
[email protected]
www.dutchoriginals.com

Publicatiedatum: