Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tempur Sealy International vindt koper voor 107 Sleep Outfitters-winkels

Tempur Sealy International, dat sinds eind vorig jaar op zoek was naar een koper voor zijn Sleep Outfitters-winkels, heeft nu een geschikte partij gevonden. Mattress Warehouse, gevestigd in Frederick, Maryland, heeft ingestemd met de overname van 107 Sleep Outfitters-winkels, 73 Mattress Firm-locaties en zeven distributiecentra via MW SO Holdings Company. Dat meldt Furniture Today.



Deze verkoop is onderdeel van de voorbereidingen voor Tempur Sealy's voorgenomen overname van Mattress Firm ter waarde van $4 miljard, een overname die momenteel wordt aangevochten door de Federal Trade Commission (FTC). De deal moet nog worden goedgekeurd en zal in november worden behandeld in een federale rechtbank in Houston.

Daarnaast heeft Tempur Sealy aangekondigd een lening van $1,6 miljard aan te vragen om de overname van Mattress Firm te financieren.

Meer informatie:
Tempur Sealy International
www.tempursealy.com

Publicatiedatum: