Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zangra opent flagship store in Brussel

Zangra heeft zijn eerste flagship store geopend in het hart van Brussel, achter het Koninklijk Vlaams Theater (KVS) en tegenover de beroemde gotische cementtruck van Wim Delvoye. Deze nieuwe locatie biedt een fysieke winkelervaring die de designesthetiek van het merk benadrukt.



De inrichting van de winkel is geïnspireerd op de productontwikkeling van Zangra, met een combinatie van retro en eigenzinnige elementen die bijdragen aan de minimalistische stijl. Het interieur heeft een retro en pop-esthetiek, met bijzondere aandacht voor ecologische verantwoordelijkheid. De 200 m² grote winkel fungeert als showroom en kantoorruimte, waardoor klanten een kijkje achter de schermen van het merk kunnen krijgen. Het assortiment omvat een breed scala aan collecties, van Art Deco-verlichting tot retro woonaccessoires.

Zangra legt nadruk op de presentatie van zijn producten om klanten te inspireren en een retro sfeer in hun woningen te bevorderen. Oprichter Eve Van Dyck verklaart: "Ons doel is om onze klanten te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en de eindeloze mogelijkheden van Zangra-producten te tonen."



Voor de etalage heeft Zangra samengewerkt met Nynke Tynagel, bekend om haar eclectische composities met alledaagse iconen. Speciaal voor deze gelegenheid ontwierp ze drie kroonluchters, genaamd Carousel, Tube en Twirly, door gebruik te maken van Zangra-verlichtingscomponenten. De etalage is omgevormd tot een modern glas-in-loodraam dat bij zonnig weer voor een kleurrijk effect in de winkel zorgt.

De winkel beschikt over twee lange wandkasten die van de voorkant naar de achterkant lopen: één handgemaakt met vintage deuren en de andere een 12 meter lange Kewlox-kast, een Belgisch designicoon dat zich richt op innovatieve opbergoplossingen.

Meer informatie:
Zangra
Quai au Foin (Hooikaai) 39
1000 Brussels
www.zangra.com

Publicatiedatum: