Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe hoofdsponsor in het schaatsen: 'Team IKO-X²O Badkamers'

Het Nederlandse schaatsen verwelkomt in X²O Badkamers een nieuwe hoofdsponsor. Het huidige Team IKO gaat per direct over in de nieuwe naam: Team IKO-X²O Badkamers. Met de komst van X²O Badkamers zullen de schaatsers van Team IKO-X²O Badkamers uitkomen in een nieuwe kleurstelling schaatspakken: rood-wit-blauw, met een knipoog naar het iconische, retro schaatspak waar de Nederlandse schaatsers in de jaren 90 internationaal in uitkwamen.

Het schaatsteam van onder andere regerend wereldkampioenen Joy Beune en Bart Swings hebben een contract getekend voor minimaal drie jaren met X²O Badkamers waarmee de toekomst van het team ook na de Spelen van 2026 is gegarandeerd.



Team IKO-X²O Badkamers: "Wij zijn ontzettend trots dat we deze grote sponsor aan het team mogen verbinden. Het is ook goed voor het Nederlandse schaatsen dat een ambitieus bedrijf zoals X²O Badkamers onderdeel wordt van de sponsorfamilie. Het was vanaf het begin duidelijk dat X²O Badkamers grote ambities heeft in Nederland en wij gaan keihard aan de slag om deze ambities samen waar te maken. Onze schaatsers zien er naar uit om de opvallende retro schaatspakken in de nieuwe kleuren aan te mogen trekken komende jaren. En we weten zeker dat de Nederlandse schaatsfans niet om mascotte Ducky, de opvallend gele badeend, heen kunnen in Thialf komende jaren!"

X²O Badkamers: "We waren al een tijdje op zoek naar een mooie samenwerking binnen de Nederlandse sportwereld. Een sport die mensen samenbrengt, een warm en trots gevoel geeft en die diepgeworteld zit in de Nederlandse cultuur. En als we ergens voor gaan, dan doen we het met volle overtuiging. We hebben de tijd genomen om de perfecte match te vinden, en die vonden we bij het sponsorbeleid van de broers Ten Hove. Vanaf het allereerste contact voelde het goed met Martin ten Hove en Andries Baks. De waarden van het schaatsteam sluiten naadloos aan bij die van ons en dat maakte voor ons de keuze heel gemakkelijk. Een persoonlijke aanpak, maatwerk en dat vertrouwde, goede gevoel – allemaal dingen die wij ook erg belangrijk vinden.

Daarnaast zijn we ontzettend trots dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van talent binnen het schaatsen, zowel nieuwe als gevestigde namen. We kijken er enorm naar uit om samen met de talenten van Team IKO-X²O Badkamers vele mooie successen te behalen. We komen aankomend seizoen behoorlijk beslagen ten ijs!"

Meer informatie:
X²O
www.x2o.nl

Publicatiedatum: