Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FNV roept leden op om een korte enquête in te vullen:

'Wat vind jij belangrijk voor de nieuwe cao Interieurbouw en Meubelindustrie?'

De FNV gaat weer aan de slag met de nieuwe cao Interieurbouw en Meubelindustrie. In de vorige onderhandelingen zijn ze niet tot een onderhandelingsresultaat gekomen. Het door de werkgevers uitgebrachte eindbod is toen echter met een kleine meerderheid door de leden geaccepteerd.

"We willen dit keer een goed onderhandelingsresultaat. Niet weer een eindbod dat vooral voor de werkgevers goed uitpakt, maar een uitkomst waar wij als vakbond met onze leden achter kunnen staan. Daarbij is de steun van onze leden hard nodig", laat de FNV weten.



Werkgevers hebben op 11 september al een brief ontvangen dat ze rekening moeten houden met een forse loonsverhoging. De lonen in de Interieurbouw en Meubelindustrie gaan anders te veel achterlopen in vergelijking met andere branches.

Voordat de FNV op 9 november beginnen met onderhandelen willen ze weten wat de leden belangrijk vinden en waarvoor zij ook in actie wil komen als het nodig is. "Daarom ook nu de vraag om daarvoor een korte enquête in te vullen. Deel de enquête met collega's en maak ze dan ook meteen lid van FNV. Met meer leden staan we sterker in de onderhandelingen en halen we betere afspraken binnen."

Publicatiedatum: