Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe partners Van Assem interieurbouw

Sinds kort zijn Maurice Maissan en Peter Jager partner bij Van Assem interieurbouw. "Dit is een prachtige stap voor de mannen én goed nieuws voor onze klanten en collega's. Maurice en Peter blijven doen waar ze goed in zijn. Wel halen ze nu nóg meer voldoening uit hun werk en spelen ze een grote rol bij het maken van strategische keuzes", laat Van Assem interieurbouw weten op social media.



Maurice is een ambitieuze en creatieve adviseur. Hij heeft een enorm brede kennis op het gebied van materialen, design en techniek. Hij begon zijn opleiding aan het hout- en meubileringscollege, gevolgd door de kunstacademie in Den Haag, waar hij is afgestuurd als binnenhuisarchitect. Zijn jarenlange ervaring als werkvoorbereider heeft hem gevormd tot een expert op ons vakgebied. Vanuit hun strategie zeggen ze bij Van Assem interieurbouw; "Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers de samenwerking als zeer prettig ervaren en onze kwaliteit de verwachting overtreft." Maurice is de aanjager van deze ambitie.

Peter is een vastberaden 'no-nonsense-man' die leidinggeeft aan het operationele deel van de organisatie. "Onze organisatie is erop gericht om een prettige werkomgeving te creëren waarin we continue verbeteren, kostenbewust produceren en onze mensen en middelen optimaal inzetten om topkwaliteit te leveren." Peter heeft een meubelopleiding, aan het Koning Willem I College in Den Bosch, aangevuld met de hbo-opleiding Technische bedrijfskunde. Hij is begonnen bij Van Assem interieurbouw als werkvoorbereider en in de loop der jaren doorgegroeid naar manager operations. Vanuit deze rol borgt hij de kwaliteit, stuurt op overdracht van kennis én maakt van de medewerkers een hecht team.

"Met deze nieuwe aandeelhouders in de Van Assem groep BV zijn wij ervan overtuigd dat Van Assem interieurbouw kan blijven groeien en beter gepositioneerd is om haar ambities waar te maken", aldus Van Assem interieurbouw.



Meer informatie:
Van Assem interieurbouw
Kantonnaleweg 30-34
3542 DC Utrecht
030 – 241 22 55
[email protected]
www.vanassem.nl

Publicatiedatum: