Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mayer Sitzmöbel lanceert nieuw keukenconcept op M.O.W. 2024

Op de komende, 40e editie van de meubelbeurs M.O.W., die op 22 september van start gaat, presenteert Mayer Sitzmöbel zijn nieuwste keukenconcept in Aera30. "Dit innovatieve concept is ontworpen om nog beter aan te sluiten bij de groeiende en veeleisende verwachtingen van consumenten." Mayer Sitzmöbel nodigt bezoekers uit om stand F11 te bezoeken, waar men de mogelijkheid krijgt om het concept te ervaren en de hoogwaardige stoelen, keukenbanken en barkrukken uit hun nieuwe keukenbrochure zelf uit te proberen.



Het nieuwe keukenconcept van Mayer Sitzmöbel is een combinatie van design en gebruiksvriendelijkheid, waarbij comfort en esthetiek hand in hand gaan. De collectie bevat producten die zowel qua stijl als functionaliteit tegemoetkomen aan de veranderende woontrends. De stoelen, banken en barkrukken zijn stuk voor stuk ontworpen om in elke keukenruimte een visueel en functioneel statement te maken. De producten in de nieuwe brochure worden gekenmerkt door een breed scala aan kleuren, materialen en configuraties, zodat elke consument een passende oplossing kan vinden.



De M.O.W. beurs, die haar 40e editie viert, is een toonaangevend evenement binnen de Europese meubelhandel. Met 526 exposanten uit 40 verschillende landen belooft het evenement een platform te zijn waar trends, innovaties en nieuwe ideeën samenkomen. De geoptimaliseerde halstructuur en vernieuwde routing zorgen voor een efficiënte ervaring voor de duizenden bezoekers die elk jaar naar deze beurs komen.

Meer informatie:
Mayer Sitzmöbel
Am Brunnen 7
96257 Redwitz
[email protected]
www.mayersitzmoebel.de

Agenturen Huis in 't Veld
Myrtillushof 73
7325 VM Apeldoorn
[email protected]
www.keukenagenturen.com

Publicatiedatum: