Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame designvloeren van Meister zijn 'driedubbel PVC-vrij'

Het platformconcept "Designvloeren WOOD" van Meister combineert duurzaamheid en gezond leven onder het motto 'Driedubbel PVC-vrij'. Deze vloeren zijn volledig PVC- en ftalaatvrij, dat de milieuvriendelijkheid onderstreept. Ze zijn voorzien van een hoogwaardig Puretec Plus-oppervlak, dat voor een authentieke decoratieve uitstraling zorgt. De in Duitsland vervaardigde vloeren zijn onderscheiden met de Blauwe Engel en het keurmerk van het eco-INSTITUT.

Princess Oak donker 07134, houtdessin/landhuisdelen.

De serie omvat drie varianten: "MeisterDesign. comfort" met dubbele kurklaag voor extra comfort, "MeisterDesign. next" met natuurlijke contactgeluidsisolatie en 24 uur waterbestendigheid en "MeisterDesign. flex" met een geringe opbouwhoogte, ideaal voor renovaties. Met 40 decors in verschillende formaten bieden deze vloeren een grote ontwerpvrijheid.

Eik gebarsten Terra 06439, houtdessin/korte planken.

Dankzij de AquaStop-randimpregnering zijn de vloeren duurzaam en waterbestendig. Vooral de "MeisterDesign.next'-variant overtuigt door zijn waterbestendigheid tot 24 uur. De hoge gebruiksklasse (23/33) maakt de vloeren tot een duurzame keuze voor zowel particulier als commercieel gebruik.

Daarnaast bevorderen de vloeren dankzij hun antibacteriële oppervlak een gezond binnenklimaat en zijn ze geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Meister biedt daarom een ​​ideale combinatie van modern design en ecologische verantwoordelijkheid.


Terrazzo donker 06858, imitatie/tegel.

Deze vloerproducten zijn verkrijgbaar bij distributeur Heditex.

Meer informatie:
Meister
www.meister.com

Publicatiedatum: