Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intratuin Halsteren breidt uit: "Steeds meer vraag naar groen voor binnen"

Intratuin Halsteren speelt in op de groeiende vraag naar kamerplanten door hun afdeling fors uit te breiden. Vanaf 2025 komt er 2000 vierkante meter extra bij, waarmee de huidige ruimte van 1200 vierkante meter aanzienlijk vergroot wordt. Volgens marketing- en pr-verantwoordelijke Gerrie Veraart willen ze vooral de presentatie verbeteren en klanten een overzichtelijker en ruimtelijker winkelervaring bieden. Dat vertelt hij tegen BN DeStem.


Afbeelding: © Intratuin Halsteren.

De vraag naar kamerplanten blijft stijgen, ongeacht de grootte van de woningen. Een opvallende trend is de verschuiving van kleine plantjes naar grotere exemplaren, die vaak een prominente plek in huis krijgen. Daarnaast worden planten steeds vaker creatief verwerkt, zoals in de vorm van groene wanden. Intratuin wil hierop inspelen door verschillende belevingswerelden te creëren, zoals afdelingen met vetplanten of bloeiende planten.

Hoewel er iets meer planten zullen worden aangeboden, ligt de focus op een betere presentatie. Naast de uitbreiding van de kamerplantenafdeling wordt ook het oudere deel van de winkel opgeknapt, met onder andere de toevoeging van een groene wand aan de buitenkant.

Intratuin Halsteren ziet ook een toenemende interesse in het buitenleven en buiten koken, met name door de populariteit van keramische barbecues. Om aan de groeiende vraag te voldoen, wordt er ook een extern magazijn gebouwd op Tholen, waardoor er op de huidige locatie extra parkeerplaatsen kunnen worden aangelegd.

Bron: BN DeStem

Publicatiedatum: