Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pilat&Pilat showt nieuw kastsysteem OLE

Het Ole kastsysteem van Pilat&Pilat staat voor eenvoud, vakmanschap en functionaliteit. Het ontwerp en gedachtegoed is in een samenwerking met Studio Slow tot stand gekomen en in eigen fabriek van Pilat&Pilat vervaardigd. Het biedt een flexibele en esthetisch duurzame oplossing voor elke ruimte, met respect voor traditie en oog voor de toekomst. Dit modulaire systeem is ontworpen om persoonlijke items te laten stralen, terwijl het zelf ingetogen en tijdloos blijft.



De eetkamertafel Ove, eveneens van de hand van Studio Slow, is een ode aan traditie en ambacht, waarbij ingetogen schoonheid en technische perfectie samenkomen. Met zijn klassieke 4-poot ontwerp, verfijnde details en praktische bruikbaarheid, is de Ove een tijdloos meubelstuk dat elk interieur naar een hoger niveau tilt. Deze tafel is een geschikte keuze voor diegenen die een meubelstuk zoeken dat zowel esthetisch als functioneel is.



Meer informatie:
Pilat&Pilat
Tsjerkebuorren 40
9286 GC Twijzel
0511 543981
[email protected]
www.pilat.nl

Publicatiedatum: