Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Presentatiemateriaal woningtextiel in de verkoop na sluiting Barink Wonen & Zo

Na bijna een eeuw aan de Voorstad in Borculo gevestigd te zijn, komt er eind 2024 een einde aan Barink Wonen & Zo. De bekende woonwinkel, gerund door Karel en Marleen Barink, sluit haar deuren na drie generaties die aan het roer hebben gestaan. Hoewel het afscheid moeilijk valt, willen de eigenaren ervoor zorgen dat ook de laatste materialen nog goed benut kunnen worden. Karel Barink biedt daarom een kans voor geïnteresseerde ondernemers in de woonbranche: de complete presentatiematerialen voor woningtextiel wordt aangeboden.



Presentatiekasten
De 'presentatie woningtextiel', bestaande uit verschillende stalen- en displaykasten, is naar eigen zeggen nog in uitstekende staat en biedt een mogelijkheid voor collega-ondernemers om hun collectie stofstalen, tapijt, vinyl en behang overzichtelijk te presenteren. Het gaat om de volgende items:

  • 2 Gordijnkasten (450/70 cm en 145 cm hoog)
  • 2 Tapijtstalenkasten (360/55 cm en 96 cm hoog, 450/55 cm en 96 cm hoog)
  • 1 Vinyl en behangboekenkast (400/55 cm en 96 cm hoog)
  • 1 Toonbank (220/70 cm en 100 cm hoog)

Deze presentatieopstelling, vervaardigd uit massief eikenhout en gepoedercoat staal, straalt niet alleen duurzaamheid en kwaliteit uit, maar biedt ook een stijlvolle toevoeging aan iedere showroom of winkelruimte. De vraagprijs voor het geheel is vastgesteld op € 3.000.

Afscheid iconisch woonbedrijf
Barink Wonen & Zo staat al decennia lang bekend om haar interieurcollecties. Wat begon als een kleine meubelzaak onder grootvader Barink, groeide uit tot een woonwinkel van 1500 vierkante meter, waar klanten terechtkonden voor een breed scala aan meubels en woonaccessoires. Gezondheidsproblemen van Karel hebben echter geleid tot de beslissing om de winkel te sluiten, ondanks het enthousiasme en de liefde voor het vak die hij en Marleen al die jaren hebben uitgestraald.



Heb je interesse? Stuur dan een mail naar [email protected].

Meer informatie:
Barink Wonen & Zo
www.barinkwonen.nl