Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Luca Lifestyle maakt open dag interactiever dan ooit

"We gaan het anders aanpakken dan andere jaren"

Aanstaande vrijdag 27 september houdt Luca Lifestyle, leverancier van lichtgewicht en duurzame plantenbakken, haar jaarlijkse open dag in Veen. Dit jaar belooft de open dag een stuk interactiever te worden dan voorgaande edities, met tal van activiteiten en nieuwe productpresentaties. "We gaan het wat anders aanpakken dan andere jaren", zegt Willemijn Vos, Head of Marketing & Operations bij Luca Lifestyle. "Het zal meer zijn dan enkel een showroombezoek. We willen dat bezoekers geïnspireerd naar huis gaan met nog meer kennis over ons merk en onze producten."



Vol interactief programma
In plaats van een traditioneel showroombezoek, biedt de open dag een rijk gevuld programma, waarbij bezoekers de keuze hebben om zich in te schrijven voor een ochtend-, middag- of avonddeel. Gedurende de dag zijn er verschillende activiteiten, zoals live demonstraties. "Het event is wat 'aangekleder' dan in het verleden", legt Willemijn uit. "We hopen dat mensen langer blijven hangen en volop inspiratie opdoen."

Een van de hoogtepunten van de ochtend is de demonstratie door Peter van Son Interieurobjecten, een partner van Luca Lifestyle die regelmatig de showroom styled met kunstplanten. Tijdens de open dag zullen zij live bloemstukken en boeketten maken, waarbij de producten van Luca Lifestyle centraal staan.

In de middag kunnen bezoekers zien hoe de plantenbakken van Luca Lifestyle beschilderd worden. "Er zal een custom-made Luca Lifestyle plantenbak gemaakt worden, zodat we kunnen laten zien hoe veelzijdig ons materiaal is", licht Willemijn toe. Dit creatieve aspect benadrukt de flexibiliteit van de producten en biedt bezoekers nieuwe ideeën voor het gebruik van de plantenbakken.



Nieuwe collecties en uitbreidingen
Naast de activiteiten worden ook verschillende nieuwe producten gepresenteerd. Zo kunnen bezoekers kennis maken met uitbreidingen in de populaire Bordo en Terreno collecties. De Terreno collectie staat bekend om zijn luxe uitstraling van natuurlijke klei, verpakt in een lichtgewicht plantenbak. De Bordo collectie biedt verfijnde structuren en natuurlijke kleuren, met gedetailleerde randen die de plantenbakken een uniek karakter geven. Beide collecties zijn verkrijgbaar in de kleuren Sand, Clay en Earth.

Dit jaar introduceert Luca Lifestyle ook een compleet nieuwe collectie: Ruvido, die vanaf 2025 op de markt komt. "Ruvido bestaat uit twee lijnen: Ruvido Organic met organische vormen en grove structuren, en Ruvido Combi, waarbij we voor het eerst symmetrie loslaten en werken met een combinatie van grove en gladde afwerkingen", aldus Willemijn. Deze innovatieve collectie laat zien hoe Luca Lifestyle continu blijft vernieuwen, zonder de eigen signatuur te verliezen.



Innovatieve hulpmiddelen voor de retailer
Een ander nieuw aspect dat tijdens de open dag wordt gepresenteerd, is de sample box. Dit hulpmiddel stelt retailers in staat om de grote producten van Luca Lifestyle in miniatuurschaal aan hun klanten te presenteren. "Het is een handige manier om de veelzijdigheid van ons aanbod te laten zien, ook als er beperkte ruimte is in de winkel en/of showroom", legt Willemijn uit. Tijdens het event worden er elk uur 3 sampleboxen verloot onder de bezoekers.

Daarnaast kunnen bezoekers tijdens de open dag door middel van een VR-bril tuinontwerpen bekijken waarin Luca Lifestyle-producten zijn verwerkt. "We willen laten zien hoe onze producten gebruikt kunnen worden om tuinprojecten te verrijken. Het biedt een extra bron van inspiratie voor onze bezoekers", zegt Willemijn.

Een evenement dat je niet wilt missen
De huisshow van Luca Lifestyle biedt niet alleen een unieke kans om de nieuwste producten te ontdekken, maar ook om volop inspiratie op te doen door de interactieve activiteiten. Bezoekers kunnen in een ontspannen sfeer genieten van live demonstraties en productpresentaties. Daarnaast is er gedurende de ochtend en middag een barista aanwezig, en vanaf 15.00 uur start de borrel met hapjes en drankjes om de dag gezellig af te sluiten. Aanmelden kan via deze link.

Willemijn besluit: "We willen dat onze bezoekers geïnspireerd weggaan, met nieuwe ideeën voor hun eigen projecten en een nog betere kennis van Luca Lifestyle en onze producten."

Meer informatie:
Luca Lifestyle B.V.
De Peel 2
4264 KK Veen
+ 31 (0) 416 72 50 03
[email protected]
www.lucalifestyle.com