Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie merken te zien op vakbeurs InCoDa

IC&P kondigt overname I-Wood Benelux aan

Interior Concepts & Projects (IC&P), moederbedrijf van Akupanel, maakt met trots bekend dat het per 20 september 2024 I-Wood Benelux heeft overgenomen. Met deze strategische overname verstevigt IC&P zijn positie als de grootste specialist in akoestische wanden van Nederland. Samen bedienen IC&P en I-Wood Benelux nu meer dan 600 verkooppunten, wat zorgt voor een belangrijke verbreding van het aanbod.


V.l.n.r.: Christian Bout, Eli Kloppenburg en Rein Geresteijn.

Verduurzaming en certificering
Een van de belangrijkste voordelen van de overname is de verdere verduurzaming van het productaanbod. I-Wood Benelux brengt een Europees (Deens) product op de markt dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van duurzaamheid en brandveiligheid. Dit sluit naadloos aan bij de ambities van IC&P om duurzame en gecertificeerde oplossingen te bieden voor akoestische wandpanelen.

Efficiƫntere klantenbediening door samengaan salesforce
Met de samenvoeging van de verkoopteams van IC&P en I-Wood Benelux ontstaat er een krachtige salesforce, waarmee klanten nog beter bediend kunnen worden. Dit stelt beide bedrijven in staat om hun klantenservice en productexpertise verder te verbeteren en te optimaliseren.

Eli Kloppenburg, oprichter en mede-eigenaar van IC&P, licht toe: "De overname van I-Wood Benelux is een belangrijke strategische stap voor IC&P. Door onze krachten te bundelen, versterken we onze positie in de markt en kunnen we ons aanbod uitbreiden met hoogwaardige, duurzame producten. Het is een mooie kans om onze klanten nog beter te bedienen en onze gezamenlijke impact op de markt te vergroten."

Rein Geresteijn, directeur van I-Wood Benelux, voegt daaraan toe: "We zijn verheugd met deze investering en kijken uit naar de gezamenlijke stappen die we kunnen gaan maken. Met IC&P aan onze zijde kunnen we onze positie in de Benelux verder versterken en onze klanten nog betere producten en service bieden.


De stand van de drie merken bij elkaar op InCoDa.

Incoda 2024
IC&P en I-Wood Benelux nodigen graag iedereen uit hen te ontmoeten tijdens de Interieur Collectie Dagen (Incoda) op 22, 23 en 24 september 2024 in Evenementenhal Gorinchem. We staan gezamenlijk op stand A107, waar we met veel plezier onze nieuwe producten presenteren. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze nieuwste innovaties op het gebied van akoestische wanden en om persoonlijk advies te krijgen van ons team.

Meer informatie:
Interior Concepts & Projects (IC&P)
[email protected]
0616322453
www.akupanel.nl
www.iwoodbenelux.nl