Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
B2B Interior Days in volle gang

LABEL51 geeft tips aan winkeliers om van het vierde kwartaal een succes te maken

Het najaar van 2024 staat voor de deur en dat betekent één ding: het is tijd om weer volop te focussen op het interieur. Waar de eerste helft van het jaar werd gedomineerd door vakanties en uitgaven aan vrije tijd, is er nu een merkbare verschuiving naar binnenhuisdecoratie. Consumenten zijn klaar om te investeren in hun leefruimte, en dat is precies waar jouw winkel van kan profiteren. Maar hoe maak je van dit laatste kwartaal écht een succes?

LABEL51 heeft, speciaal voor de B2B Interior Days, niet alleen een inspirerende nieuwe collectie klaargezet, maar ook de beste tips verzameld om je winkel klaar te stomen voor een Q4.

Bereid de collectie nu al voor
De aankomende maanden beloven druk te worden, maar om hiervan te profiteren, is snelheid cruciaal. Consumenten hebben na de zomer weer zin om hun interieur te vernieuwen, dus zorg ervoor dat jouw winkel als eerste klaar is om hen te verwelkomen. Of je nu een klein interieurzaakje runt of een grote winkel, het is essentieel om je collectie op tijd in de schappen te hebben. Tijdens de B2B Interior Days bij LABEL51 kun je alvast een voorproefje nemen van de nieuwste trends die direct beschikbaar zijn voor jouw winkelvloer. Zo ben je zeker van een frisse start wanneer de drukte echt losbarst.

Laatste interieurtrends
De consument is vandaag de dag goed geïnformeerd en weet precies wat hij zoekt. Hij doet zijn huiswerk online en heeft vaak al een duidelijk beeld voordat ze jouw winkel binnenstappen. Dit betekent dat je collectie altijd on trend moet zijn. De grootste interieurstijlen van dit moment? Minimalistische, lichte stoffen zoals beige, zand en wit blijven domineren, gecombineerd met donker hout in tinten zoals walnoot en espresso. Het contrast tussen lichte stoffen en warme, donkere houttinten zorgt voor een tijdloze maar trendy uitstraling, precies waar de consument van 2024 naar verlangt.

Voorraadartikelen: snelheid is goud waard
Consumenten willen direct hun nieuwe meubels in huis kunnen plaatsen. Lange wachttijden zijn een afknapper, zeker nu consumenten gewend zijn aan snelle leveringen. Daarom is het slim om te investeren in voorraadartikelen. Denk bijvoorbeeld aan banken die direct leverbaar zijn. Bij LABEL51 begrijpen we dit als geen ander. Onze banken zijn leverbaar vanuit voorraad, wat niet alleen zorgt voor tevreden klanten, maar ook voor een versnelde cashflow voor jouw winkel. Dit betekent minder tijd kwijt aan opvolging van bestellingen en sneller resultaat op je balans.

Creëer een inspirerende winkelbeleving
Een aantrekkelijke winkelervaring blijft essentieel. Weet dat consumenten in de winkel meer verwachten dan een functionele aankoop. Ze willen geïnspireerd worden. Zorg daarom voor een omgeving waar de laatste interieurstijlen tot leven komen. Tijdens de B2B Interior Days laten we je zien hoe je de mooiste woonartikelen kunt presenteren in sfeervolle settings, zodat jouw klanten zich kunnen voorstellen hoe de items bij hen thuis zullen staan. Een goed gestylde winkel verkoopt zichzelf!

Laat je inspireren bij de LABEL51 B2B Interior Days
''Om van dit laatste kwartaal een succes te maken, is het essentieel om vooruit te denken en slim in te kopen. Dat kan tijdens de B2B Interior Days van LABEL51. Onze showroom staat de hele maand open voor winkeliers. Met de nieuwste collectie, volop inspiratie, en onze voorraadproducten. Kom langs, laat je inspireren en zorg dat je helemaal klaar bent voor een spetterend einde van 2024!''

Nog geen afspraak? Plan dan het bezoek via deze link.

Meer informatie:
LABEL51
www.label51.nl

Publicatiedatum: