Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InCoDa breidt productaanbod uit met meubels en verlichting

Op het ontmoetingspunt voor woninginrichters en interieurprofessionals, waar interieurdesign en ambacht elkaar ontmoeten, worden vanaf aankomende zondag 22 september tot en met 24 september verschillende innovatieve meubel- en verlichtingscollecties gepresenteerd. Een bijzondere toevoeging op het vakevenement waar al vele jaren nieuwe en gerenommeerde merken in raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering zich van hun beste kant laten zien.

"De nieuwe generatie is tevreden over wat er allemaal te vinden is op InCoDa, maar heeft de wens graag nog meer te zien voor extra marge, dus uitbreiding van hun totaalconcept. Hier bieden wij extra inspiratie voor aan met onder andere design verlichtingsoplossingen tot duurzame meubelcollecties", aldus Mascha de Bruin, Head of Cluster Retail en Interior.



Bij de verlichtingsaanbieders vind je onder andere Nordlux, een Scandinavisch designmerk dat bekend is om zijn stijlvolle en functionele verlichting. Voor liefhebbers van strak en duurzaam design is er de Italiaanse invloed van FANTIN by All2Design, met zijn tijdloze en industriële meubelcollecties met een moderne twist. Ook het Nederlandse bedrijf Lenselink Furniture presenteert hoogwaardige maatwerkmeubels, ideaal voor interieurprojecten.

In de Duurzame Woonkamer van InCoDa schittert de nieuwe TEO-kastenserie van WOOOD, gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd grenenhout. Deze milieuvriendelijke collectie, lokaal geproduceerd door De Eekhoorn Dutch Furniture, brengt een natuurlijke en minimalistische uitstraling met stijl in iedere ruimte.



Daarnaast prikkelen bijzondere designers zoals Alexandre Fontani, met zijn "Carbon Crystal"-meubel dat duurzaamheid en luxe herdefinieert door de combinatie van koolstofvezel en gerecycled glasgesteente. Studio Wantia, die met grafische dessins meubels upcycled en grafisch transformeert. Jelmer Reus die zijn creatie Multylino – BOCHT maakt van 100% afval Furniture Linoleum van Forbo Flooring. Tot slot Beba, het unieke, duurzame meubel die designer duo Michelle Ivankovic en Aila KI hebben ontworpen en gemaakt. Beba verenigt esthetiek en functionaliteit. Elke stoel wordt 3D-geprint in Amsterdam en met de hand gestoffeerd door de ontwerper met duurzame Europese wol. Tot slot, Julie Blanchard, net afgestudeerd van Willem de Kooning, verrast met haar innovatieve stoelontwerp. Ze toont hoe AI nieuwe perspectieven geeft bij het ontwerpproces met het resultaat van een stoel die zowel praktisch als artistiek is.

Het Hout- en Meubileringscollege en Summa College mogen niet gemist worden op InCoDa. Naast een samenwerking met andere gerenommeerde colleges, BVP en INretail presenteren ze ook design meets ambacht op de Student Stage. Denk aan de creatieve meubelstukken van Manuel Roubos en Milan Poot, talenten van het HMC, en Jeffrey van Houtum, talent van het Summa, die laten zien dat innovatie en vakmanschap hand in hand gaan. Met als kers op de taart een inspirerend interieurstyling project van Denise Becks van het Summa College.



Mis InCoDa niet en ontdek de nieuwste collecties en doe inspiratie op voor het succes van morgen. Geopend op 22, 23 en 24 september 2024 in Evenementenhal Gorinchem. Registreer je voor gratis tickets met de code EM1772.

Meer informatie:
InCoDa
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: