Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch breidt diverse collecties uit met nieuwe trendkleuren

Villeroy & Boch heeft het assortiment uitgebreid met drie nieuwe kleuren: de beige tint Almond, het grijsgroene Morning Green en diepzwart Pure Black. De nieuwe kleuren sluiten aan bij de huidige kleurtrends en passen perfect bij uiteenlopende stijlen: van modern en eigentijds tot klassiek. De nieuwe trendkleuren zijn terug te vinden in diverse collecties.

De nieuwe moderne kleuren zijn in diverse collecties van Villeroy & Boch terug te vinden zoals Antao, Loop & Friends, Squaro Infinity en Avento. De producten in kleur uit deze collecties combineren niet alleen met wit sanitair, maar ook met producten in dezelfde tinten voor een mooi geheel.



Moderne kleuren
Voor de nieuwe kleuren Almond en Morning Green liet Villeroy & Boch zich inspireren door de natuur. De nieuwe tinten combineren prachtig met aardse kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en steen. De beige tint Almond geeft elke ruimte op subtiele wijze een opvallend karakter. De elegante kleur zorgt voor een warme, zachte sfeer en een lichte basis. De groentint Morning Green is een frisse, sfeervolle kleur en straalt kalmte en rust uit. Tegelijkertijd is Morning Green karakteristiek en maakt het van een standaard badkamer of toilet een stijlvolle ruimte. Voor een krachtig statement in de badkamer biedt Villeroy & Boch de nieuwe kleur Pure Black. De diepzwarte kleur is tijdloos en zorgt voor een minimalistisch en modern effect. Pure Black is veelzijdig en goed te combineren met andere kleuren. Bovendien laat de mat zwarte kleur diverse houtsoorten mooi tot hun recht komen.



Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: