Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dovy Keukens opende 40e showroom

Dovy Keukens blijft zich uitbreiden en investeren in de toekomst. Met momenteel 40 toonzaallocaties, waarvan 39 in Belgiƫ en 1 in Frankrijk, heeft het bedrijf onlangs een nieuwe showroom geopend in Roeselare. Deze gloednieuwe locatie werd afgelopen dinsdag feestelijk ingehuldigd met de aanwezigheid van het stadsbestuur, familie en vrienden. De nieuwe showroom heeft vijf ruime etages en zo'n 85 keukens op display. Dat meldt Mandelnieuws.

Donald Muylle, oprichter van Dovy Keukens, sprak tijdens de opening over de emotionele overstap van hun eerdere vestiging aan de Meensesteenweg. "Het was een moeilijke beslissing om de plek te verlaten waar alles begon", vertelde Muylle. Hij herinnerde zich de bescheiden start in de jaren '80 in een oude vlasschuur met een toonzaal van slechts 150 vierkante meter. Ondanks de uitdagingen en de moeilijke bouwjaren in die tijd, wist Muylle zijn bedrijf uit te breiden, met een tweede showroom in Waregem in 1986 en daarna verdere uitbreidingen in Vlaanderen, Walloniƫ en recentelijk Noord-Frankrijk.

Bron: Mandelnieuws

Meer informatie:
Dovy Keukens
Industrieweg 5
8800 Roeselare
+32 512 604 10
www.dovykeukens.be

Publicatiedatum: