Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geberit lanceert zijn eerste hoekig vormgegeven douchewc

De rechthoekvorm domineert de huidige badkamer, of het nu gaat om de rechthoekige douchebak, de rechthoekige wastafel of rechthoekige spiegels. Om deze esthetiek ook in wc-keramiek te laten terugkomen, lanceert Geberit de AquaClean Sela Square. Met de introductie van de AquaClean Sela Square lanceert Geberit zijn eerste hoekig vormgegeven douchewc. Deze populaire douchewc, ontworpen door topontwerper Christoph Behling, is daardoor nu verkrijgbaar in nog meer varianten.

"Het hoekige model 'Square' speelt in op de trend van hoekige producten in de badkamer. De rechthoekvorm domineert de huidige badkamer", aldus Christoph Behling, ontwerper van de AquaClean Sela douchewc-serie. "Daarom is de AquaClean Sela Square in deze esthetische context logisch. Daarnaast vinden veel gebruikers het iets grotere zitvlak comfortabeler."



Een breed scala aan varianten
De AquaClean Sela is met de Square toevoeging nu verkrijgbaar in verschillende modellen en kleurvarianten. De ronde versie is verkrijgbaar in de varianten glanzend wit en mat wit. De hoekige versie is verkrijgbaar in glanzend wit. Het designpaneel aan de bovenzijde van het closet in wit of glanzend chroom maakt extra individualisering mogelijk bij beide modellen en kleurvarianten.

Ontwerp en functies
De AquaClean Sela douchewc heeft een puristisch design en staat voor elegantie, esthetiek en de hoogste kwaliteitsnormen. Met zijn eenvoudige, lineaire vorm past de Sela in bijna elk badkamerontwerp zonder als douchewc op te vallen.

De AquaClean Sela heeft de klassieke functies van een Geberit douchewc. Dit zijn de gepatenteerde WhirlSpray-douchetechnologie, de ladydouche, de zeer stille en bijzonder effectieve TurboFlush spoeltechniek, een spoelrandloos en gemakkelijk schoon te maken wandcloset, een speciaal voor hard water ontworpen doorstroomverwarmer voor permanent warm water en een automatisch ontkalkingsprogramma. De wc zitting is ergonomisch ontworpen en daardoor erg comfortabel om op te zitten. De Geberit AquaClean Sela heeft bovendien een discrete verlichting aan de wandzijde van het closet voor betere zichtbaarheid 's nachts. Naast een afstandsbediening is er ook een app beschikbaar. De smartphone wordt daarmee een afstandsbediening, waarmee o.a. persoonlijke instellingen voor de sterkte van de douchestraal, de positie van de douchearm en de temperatuur opgeslagen kunnen worden.

Binnen de Geberit AquaClean-serie biedt de AquaClean Sela meer functies dan het nieuwe instapmodel AquaClean Alba, en is minder weelderig en luxueus uitgerust als de AquaClean Mera.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: