Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering meubelcollectie Eijerkamp en Rivièra Maison

"Als familiebedrijven delen we dezelfde waarden en tradities"

Deze week was de lancering van de exclusieve meubelcollectie van Eijerkamp en Rivièra Maison. Eerder vertelde Henk Teunissen, CEO van Rivièra Maison, al over de samenwerking, maar sinds gisteren (18 september) zijn de meubelen daadwerkelijk verkrijgbaar bij Eijerkamp en ook via Rivièra Maison zelf.

"Deze collectie voelt écht als thuiskomen", aldus Lotte Eijerkamp en Bess Teunissen die hun creativiteit gebundeld hebben. "Rivièra Maison en Eijerkamp delen dezelfde waarden en tradities als familiebedrijven. "Onze samenwerking, na bijna tien jaar, heeft geleid tot een collectie die aansluit bij de wensen van moderne consumenten, maar die ook trouw blijft aan de tijdloze kwaliteit die beide merken vertegenwoordigen", voegen Evert-Jan Eijerkamp en Henk Teunissen hier aan toe.



Comfort en stijl in één unieke collectie
De meubels weerspiegelen de vernieuwde stijl van Rivièra Maison, met zachte stoffen en warme tinten die zorgen voor dat echte 'cocoon' thuisgevoel. De moderne vormen van Eijerkamp zijn gecombineerd met het kenmerkende materiaalgebruik van Rivièra Maison, zodat mensen na een lange werkdag heerlijk in alle comfort kunnen thuiskomen. "Het is precies wat iedereen nu nodig heeft", voegde Sjors Teunissen eraan toe.

Een goed voorbeeld hiervan is de Vicenza-bank, die in de winkels al veel aandacht trekt en de ambitie onderstreept om producten te leveren die comfort en stijl samenbrengen. De collectie is ontworpen met oog voor detail, waarbij stijl en functionaliteit perfect in balans zijn. "Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt, is dat hij voortkomt uit de passie, expertise en creativiteit van beide merken", vervolgt Lotte. "Met deze collectie laten we zien hoe modern design en comfort hand in hand kunnen gaan."



Exclusieve Inspiration Shops
De collectie is fysiek te vinden in speciaal ontworpen Inspiration Shops in de Eijerkamp-winkels in Zutphen en Veenendaal. "Met deze Inspiration Shops creëren we een unieke beleving voor onze klanten, waarin ze de collectie kunnen ervaren in een setting die de visie van beide merken op wonen en interieurontwerp perfect weerspiegelt", aldus Evert-Jan Eijerkamp. De producten zijn natuurlijk ook online te koop via beide merken.



Meer informatie:
Rivièra Maison
www.rivieramaison.com

Eijerkamp
0575 - 58 36 00
[email protected]
www.eijerkamp.nl

Publicatiedatum: