Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morgana Veenendaal viert 20e verjaardag

Beddenspeciaalzaal Morgana biedt al sinds 2004 in Veenendaal niet alleen expertise in gezond en comfortabel slapen, maar ook complete slaapkamerinrichting. Onder leiding van Peter Verrij, woon- en textielondernemer van de vijfde generatie, heeft Morgana zich ontwikkeld van een beddenwinkel tot een totaalaanbieder voor de slaapkamer.

Naast bedden is Morgana tegenwoordig ook specialist in kasten en andere slaapkamermeubels. Met een 3D-tekenprogramma visualiseert het team de inrichting van nachtkastjes, kastenwanden en dressoirs op maat. Het doel is om klanten volledig te ontzorgen bij het creëren van hun ideale slaapkamer.


Foto's: Morgana Veenendaal.

De oorsprong van het familiebedrijf stamt zalfs al uit 1872 met betovergrootvader Gerbrand Verrij, die op een bakfiets door de Hoeksewaard bedlinnen en andere artikelen verkocht. In 2004 is Peter Verrij in Eijerkamp Veenendaal gestart om vanuit Midden-Nederland te helpen kiezen welk bed of welke kast het beste bij jou past. Door de ruime ervaring gekoppeld aan een inspirerende winkel van 2000 m² is er altijd een persoonlijke oplossing voor de klant.



Meer informatie:
Morgana Veenendaal
Einsteinstraat 1
3902 HN Veenendaal
0318 - 510 479
[email protected]
www.morgana-veenendaal.nl

Publicatiedatum: