Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Klaar voor internationale expansie''

Moodscollection blijft positie versterken met vernieuwde focus op maatwerkstoelen

Meubelgroothandel Moodscollection blijft zijn positie in de meubelmarkt versterken met een vernieuwde focus op maatwerkstoelen van hoge kwaliteit, met een winkelverkoopprijs tot €299,- voor stoelen met metalen onderstellen en €349,- voor stoelen met houten onderstellen, winkelverkoop welteverstaan. Door slim te opereren in een prijscategorie zonder al teveel concurrentie kan het bedrijf wekelijks nieuwe klanten aantrekken, en bewijst Moodscollection dat innovatie en strategische keuzes de sleutel zijn tot succes. Nu, met de ontwikkeling van een revolutionaire stoelconfigurator en een robuuste logistieke structuur, is het bedrijf klaar voor verdere expansie.

Technologie en maatwerk
De recent ontwikkelde configurator-applicatie stelt klanten in staat om hun eigen stoelen samen te stellen, van onderstellen tot stoffen en kleuren. Het unieke aan deze tool is dat de geconfigureerde stoel als een realistische foto wordt getoond, zodat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Deze technologische sprong markeert de ambitieuze plannen die Moodscollection heeft, en maakt het maatwerkconcept compleet.

Logistieke efficiëntie en klaar voor internationale expansie
Om deze groeiambities te ondersteunen, heeft Moodscollection 75% van zijn logistiek uitbesteed. Dit zorgt voor een efficiënte en flexibele levering, waardoor het bedrijf altijd klaar staat om aan de vraag te voldoen, ongeacht het volume. Deze sterke logistieke basis betekent dat Moodscollection klaar is voor internationale expansie, en op elk moment kan opschalen om nieuwe markten te bedienen. Enkel de voorraadstoelen worden nog opgehaald door de transporteur, de rest van de commissiegoederen wordt direct doorgezet naar de dealers. Er is een schakel uit het leveringsproces gehaald.

Presentatie op Meubelbeurs Brussel
De volgende stap voor Moodscollection is de presentatie van hun collectie en configurator op de meubelbeurs in Brussel van 3 t/m 6 november. Dit is de kans om iedereen kennis te laten maken met het unieke concept van betaalbaar maatwerk. Bezoekers kunnen de configurator in actie zien en ervaren hoe eenvoudig het is om hun eigen stoel samen te stellen. Moodscollection is klaar om de internationale markt te veroveren en ziet deze beurs als een belangrijk podium om dat te laten zien. Daarna gaat het bedrijf deelnemen aan andere grote beurzen in Europa.

Waarom kiezen voor Moodscollection?
Dankzij de combinatie van innovatieve designs, een sterke logistieke infrastructuur en betaalbaar maatwerk, is Moodscollection niet alleen klaar voor nationale groei, maar ook voor internationale expansie. Met flexibele productiecapaciteiten en de mogelijkheid om altijd aan de vraag te voldoen, biedt het bedrijf een sterke partner voor zowel voorraad orders als commissie gestuurde orders.

Meer informatie:
Moodscollection
[email protected]
www.moodscollection.nl