Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franke introduceert inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Franke lanceert de Mythos 2gether, een geavanceerde inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Deze innovatieve oplossing combineert koken en socializen in één ruimtebesparende oplossing.

De Mythos 2gether biedt meer flexibiliteit dankzij het wegvallen van een aparte afzuigkap. De compacte motor creëert extra opbergruimte onder de kookplaat, ideaal voor kruiden en keukengerei. De kookplaat herkent automatisch pannen en garandeert met de Auto-functie een constante luchtverversing.



Met een krachtige, maar stille afzuiging, verwijdert de Mythos 2gether dampen en geuren direct bij de bron. De Flexi Zones maken het mogelijk om grotere pannen te gebruiken, terwijl het eenvoudig te reinigen filter en het krasbestendige oppervlak voor optimaal gebruiksgemak zorgen. De kookplaat kan bovendien vlak worden ingebouwd voor een naadloze look.

Uitgerust met negen warmtestanden, een boosterfunctie en speciale kook- en smeltprogramma's, biedt de Mythos 2gether nauwkeurige controle over de temperatuur. De afzuigsnelheid van 680 m³/u zorgt voor direct schone lucht, terwijl de waterdichte technologie veiligheid biedt bij gemorste vloeistoffen. De verfijnde afwerking, met witte touch-sliders en elegante zeefdrukken, maakt de Mythos 2gether tot een aanvulling voor de keuken.



Meer informatie:
Franke
www.franke.com

Publicatiedatum: