Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse Bright Little Things lanceert design schakelaars op GLUE

Bright Little Things, een nieuwe naam in de designwereld, introduceert hun eerste innovatieve productlijn: hoogwaardige design schakelaars volledig gemaakt van solid surface. De Bright Little Things-schakelaars combineren esthetische verfijning met duurzaamheid, waardoor ze een baanbrekende visuele oplossing bieden voor elk interieur. Ze zijn ontworpen vanuit een verfrissende nieuwe blik op schakelmateriaal.


Anne en Kitty, beiden gedreven de designwereld te veroveren met hun andere en vernieuwende kijk op bestaande interieurproducten.

Ontstaan vanuit een behoefte
Bright Little Things in kort BLT richt zich op het ontwikkelen van interieurproducten, die functionaliteit en esthetiek samenbrengen. Met de introductie van de eerste productlijn design schakelaars van solid surface, zet BLT een nieuwe standaard voor interieur-accessoires.

De solid surface schakelaars zijn bedacht en ontworpen door architect Kitty van Riet in samenwerking met zakenvrouw Anne Ruigrok. Als architect realiseerde Van Riet totaalconcepten waarbij zowel het interieur als het exterieur én het meubelontwerp volledig op elkaar werden afgestemd. Passende schakelaars om haar interieurontwerp mee op te luisteren, waren niet verkrijgbaar. Van Riet dacht dit kan anders en moet beter en zo ontstond het idee het gewenste schakelmateriaal te ontwerpen en te ontwikkelen.

Kitty van Riet "De schakelaars zijn niet alleen functioneel en mooi maar zijn er om een statement te maken in elke ruimte. Ze hebben strakke lijnen, een zijdezachte afwerking en er is een eindeloze variatiemogelijkheid, door de enorme keuze uit verschillende kleuren en knopjes. Onze schakelaars zijn dé finishing touch en vormen een naadloze aanvulling op elk interieur of het nu een minimalistisch, een klassiek of een heel exuberant interieur is."



Over de collectie
BLT produceert eigentijdse en klassieke afbouwdelen van solid surface. Ze bestaan uit één geheel, dus geen samengesteld afbouwdeel, waarin zowel stopcontacten als usb-aansluitingen volledig zijn geïntegreerd. De collectie bestaat uit vier lijnen.

Bright Light
Naar eigen zeggen het kleinste draaiknopje 'ooit ontwikkeld in solid surface' en in diverse afwerkingen messing verkrijgbaar: het minimalistische design ter vervanging van de grote welbekende draaidimmers.

Little Twist
Een tuimelaar of puls tuimelaar in messing, nikkel of zelfs in verguld, die alle hedendaagse functies combineert. Klassiek met een twist.

New Things
Een stoer knopje in solid surface op afdekplaten in marmerdessins. Draaidimmers en schakelaars in ton-sur-ton of juist met een contrasterend dessin.

Confetti
Houd je meer van een witte moderne uitstraling in combinatie met heldere kleuren? Dan kies je voor confetti: Strakke witte afbouwdelen waar de knopjes Amsterdam, Paris, London en Berlin het kleuraccent geven.

Volledig geïntegreerde plaat
De schakelaars zijn ontwikkeld vanuit het perspectief van een architect en een eindgebruiker in samenwerking met ervaren Nederlandse ambachtspartners, die bekend staan ​​om hun toewijding aan kwaliteit. De BLT-collectie gebruikt zowel voor schakelen, draai dimmen als puls schakelen (dit zijn 'de' drie basisfuncties voor het bedienen van een lichtsysteem) hetzelfde ontwerp afbouwdeel. Dit afbouwdeel past over een aantal bekende merken inbouwdelen zoals Gira, Jung en Merten. De afbouwdelen zijn volledig vervaardigd uit solid surface en dus niet samengesteld uit allerlei soorten plastic. Ze bestaan uit één geheel waarin stopcontacten en usb-aansluitingen volledig zijn geïntegreerd wat uniek is aan het BLT-schakelmateriaal. De afbouwdelen worden door middel van magneten vastgeklikt. Deze zijn dus makkelijk te installeren en vooral ook her te gebruiken of mee te verhuizen.

Solid surface staat verder bekend om zijn sterke, hygiënische eigenschappen en de mogelijkheid het materiaal naadloos te vormen. Dit maakt de schakelaars niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook eenvoudig te reinigen en te onderhouden.
Maatwerk 'the Sky is the Limit'

Oneindige mogelijkheden, ontelbare opties om het schakelmateriaal aan ieder interieur of wens aan te passen. Naast de uitgebreide BLT-collectie biedt BLT ook maatwerk. Of er nu voorkeur is voor een zesvoudig stopcontact of een andere kleur of vorm van de afdekplaat, BLT kan alles in grote en kleine oplages vervaardigen. Denk bijvoorbeeld aan een plint boven het aanrecht, waarin het stopcontact naadloos is geïntegreerd.

Meer informatie:
Bright Little Things
Keizersgracht 276
1016 EW Amsterdam
+31 6 11692265
[email protected]
www.brightlittlethings.nl

Publicatiedatum: