Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intercombi showt volledig vernieuwde TreeFloor collectie op InCoDa

Intercombi neemt dit jaar deel aan InCoDa en introduceert daar haar volledig vernieuwde TreeFloor-collectie. Het assortiment biedt een breed scala aan innovatieve vloeroplossingen die in diverse uitvoeringen te bezichtigen zijn op de beurs.



Nieuwe parketvloeren
Een belangrijk onderdeel van de collectie is de introductie van nieuwe exclusieve parketvloeren, TreeFloor Europe. Deze hoogwaardige houten vloeren worden aangeboden in populaire patroonvloeren zoals visgraat en extra brede Hongaarse punt. Daarnaast zijn er lange, brede planken beschikbaar, waarmee Intercombi inspeelt op de toenemende vraag naar karaktervolle, natuurlijke vloeroplossingen.

PVC-vrije en ecologische vloeren
Een ander belangrijk innovatief aanbod betreft de nieuwe pvc-click- en dry-backvloeren. Deze vloeren zijn uitgevoerd in moderne walvisvisgraatpatronen en hebben een supermatte afwerking. Opvallend is dat deze vloeren volledig ftalaatvrij zijn, wat ze milieuvriendelijker maakt.

Daarnaast worden voor het eerst ecologische slijtvaste vloeren zonder toevoeging van pvc gepresenteerd. Deze vloeren hebben dezelfde eigenschappen als traditionele pvc-vloeren, maar zijn verbeterd op het gebied van duurzaamheid en milieu-impact.



Snelle Plaatsing
Een andere primeur is de introductie van de TreeFloor Wood on Top en TreeFloor Check-tegelvloer. Deze pvc-vrije vloeren zijn voorzien van een handig click-systeem, waardoor ze snel te plaatsen zijn en ideaal zijn voor renovatieprojecten. Vooral de tegelvloer biedt nieuwe mogelijkheden voor vakspecialisten in parket en woninginrichting om hun aanbod uit te breiden. Dankzij de bestaande kennis van laminaat- en pvc-installatie kunnen zij deze innovatieve tegelvloeren naadloos integreren in hun assortiment.

Toekomstgerichtheid
De nieuwste producten van TreeFloor zijn ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. Ze zijn pvc-vrij, volledig recyclebaar en afgestemd op de toekomst. Hiermee zet Intercombi een belangrijke stap richting milieubewust ondernemen en duurzame oplossingen voor de interieurbranche.



TreeWall Collectie
Naast de vernieuwde vloeren introduceert Intercombi ook haar nieuwe TreeWall-collectie. Deze collectie bestaat uit decoratieve moswandpanelen, zowel echte als hybride varianten, die niet alleen verfrissing en sfeer brengen, maar ook bijdragen aan een verbeterde akoestiek in elke ruimte.

Intercombi nodigt alle vakspecialisten uit om de TreeFloor-collectie te bewonderen op stand F119. Met de introductie van deze innovatieve vloer- en wandoplossingen speelt het bedrijf in op de veranderende behoeften van de markt en biedt het nieuwe mogelijkheden voor woninginrichting en projectontwikkeling.

Meer informatie:
TreeFloor
Belgiƫstraat 9
5171 PN Kaatsheuvel
0416-273473
[email protected]
www.intercombi.nl

Publicatiedatum: