Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Bekend van tv-programma op RTL4'

Webshops in raamdecoratie meegetrokken in faillissement van Wehlton|dib

Gisteren meldde Wonen360 dat de firma's Wehlton Trading B.V. en Dib Blinds B.V. failliet zijn verklaard door de rechtbank in Noord-Holland. Nu blijkt dat ook de twee consumentenwebshops mee worden getrokken in dit faillissement: Doehetbudget.nl en Jaloezieën.nl. Allebei de webwinkels houden kantoor in Alkmaar.



Volgens de rechtbank vallen Dib Blinds, Dib Zonwering, Wehlton|dib, Wehlton Trading, Jaloezieën.nl, Blim Groep en Blim Holding onder Doehetbudget.nl B.V., specialist in raambekleding zoals jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen.

Onder Jaloezieën.nl B.V. vallen Plissegordijnen.nl, Rolgordijnopmaat.nl, Solbelle.nl en Doehetbudget.nl. Mensen kunnen de webshop kennen van het tv-programma LifestyleXperience op RTL4. Onlangs kwamen de programmamakers langs bij Jaloezieën.nl om de nieuwste trends op het gebied van jaloezieën te ontdekken.

Meer informatie:
Jaloezieën.nl
www.jaloezieen.nl

Doehetbudget.nl
www.doehetbudget.nl

Publicatiedatum: