Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Len de Koster en Ditte Kolijn van ETC Design Center Europe:

'Mensen die ons inspiratiecentrum bezoeken zijn nog steeds kooplustig'

Het ETC Design Center Europe, voor veel interieurprofessionals een spil in de wereld van interieurontwerp en -innovatie, heeft weer bewezen een onmisbare bron van inspiratie te zijn voor professionals en liefhebbers van hoogwaardig design. Na afloop van de succesvolle ETC Design Experience, die plaatsvond op maandag en dinsdag (16 en 17 september), spraken we met een opgetogen directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn in het sfeervolle restaurant van het centrum, waar de tevredenheid over de afgelopen dagen duidelijk voelbaar was.


Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van het ETC zijn positief gestemd.

Len de Koster, wiens enthousiasme voor het vak duidelijk doorschemert in zijn visie voor het ETC Design Center, benadrukte het belang van interactie met jonge ondernemers. "Ik zit veel met de jeugd, en dat is echt heel leuk. Hun dynamische manier van ondernemen en hoe ze meebewegen met de tijd geeft ons veel energie," vertelde De Koster.

Deze frisse blik en energie zijn essentieel voor het voortdurend vernieuwen en verbeteren van het centrum, dat zichzelf ziet als een platform dat meer dan ooit inspireert in een stijlvolle en creatieve omgeving. De Design Experience-dagen en de voorafgaande Consumentendag trokken meer bezoekers dan verwacht, een teken dat het centrum nog steeds een belangrijke rol speelt in de designwereld. "Het is belangrijk om als ETC Design Center te blijven innoveren," zei De Koster, wijzend op het belang van voortdurende verbetering. Deze inzet voor innovatie werd ook weerspiegeld in de zorgvuldig gestileerde entree, verzorgd door partner Linda de Koster, die bezoekers meteen onderdompelde in de creatieve sfeer van het centrum.

Lat ligt hoog
Het ETC Design Center, gelegen in Culemborg, is niet alleen een plek waar professionals en consumenten samenkomen, maar ook een platform dat de lat hoog legt voor kwaliteit en exclusiviteit. Ditte Kolijn en Len de Koster benadrukten het belang van het handhaven van dit hoge niveau door selectief te zijn in welke bedrijven en producten worden toegelaten. "We moeten regelmatig nee verkopen, niet alleen omdat het gebouw vol zit, maar ook omdat bepaalde producten niet passen binnen ons concept. We zitten in een heel hoog segment" legde Kolijn uit. "Je kunt stellen dat zo'n 5% van alle Nederlanders - dus dat zijn er heel veel - producten van standhouders uit het ETC in huis hebben", vult De Koster aan. "De doelgroep van ons inspiratiecentrum is nog steeds kooplustig, die blijven 'gewoon' komen."

Selectieproces
Het streven naar kwaliteit heeft geleid tot een zorgvuldig gecureerde mix van exposanten, waaronder recente toevoegingen zoals Designlinq, die het aanbod van het centrum verrijken. Ondanks de uitdagingen van het selectieproces, blijft het ETC Design Center groeien en evolueren, steeds op zoek naar manieren om zijn aanbod uit te breiden en te verbeteren. De directie werkt momenteel aan het aantrekken van een bedrijf gespecialiseerd in deurbeslag, waarmee het centrum nog completer zal worden.

Kenmerkend
Deze toewijding aan compleetheid en perfectie is kenmerkend voor de ambitie van het ETC Design Center. Met veel nieuwsgierige bezoekers tijdens de recente Design Experience-dagen en een constante stroom van positieve feedback, is het duidelijk dat het ETC Design Center Europe een opvallende rol speelt in het Nederlandse designlandschap. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor het centrum, dat zich blijft inzetten voor innovatie, kwaliteit en inspiratie. Len de Koster en Ditte Kolijn kijken uit naar de volgende uitdagingen en kansen, vastbesloten om het succes van het ETC Design Center voort te zetten en verder uit te bouwen. "We vormen met z'n allen een geoliede machine, maar we zijn er nooit. Gelukkig maar, want de uitdaging moet wel blijven, anders is het ook niet meer leuk. Op korte termijn willen we het centrum zeker niet vergroten, wel herindelen. Daar gaan we ons de komende tijd mee bezighouden", besluiten de twee.

Meer informatie:
ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 345 51 96 46
[email protected]
www.etcdesigncenter.nl